Šesta konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

Šesta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“. će se održati ONLINE u utorak, 23. marta 2021. godine. u organizaciji kompanije TGI Group International.

Po prvi put na ovom projektu je napravljena saradnju sa Britansko-Srpskom Privrednom Komorom i Britanskom Ambasadom u Beogradu. Na konferenciji će biti puno govornika iz inostranstva koji će sa publikom podeliti svoje iskustvo i ekspertize iz stručnih oblasti kojim se ova konferencija bavi. Neki od njih su i: Martin Vickers MP, trgovinski izaslanik premijera Velike Britanije za Zapadni Balkan;  dr David Landsman, predsednik Britansko-Srpske Privredne Komore; Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda; Vlaho Kojaković, direktor odeljenja za imovinu i turizam, EBRD iz Velike Britanije; Alessandro Bragonzi, direktor regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan; Petar Orlić, Real Estate Partner u advokatskoj kancelariji JMW Solicitors LLP iz Velike Britanije; Ivan Gazdić, predsednik komiteta za nekretnine i infrastrukturu pri Savetu Stranih Investitora (FIC); Stefano Maio, menadžer razvoja poslovanja kompanije Bechtel; Vojkan Branković, osnivač i direktor kompanije Apeiron iz Velike Britanije; Milan Elezović, direktor kompanije Credit Suisse; Michael Roskelly, direktor britanske kompanije Cadenza Principal Finance;  Aleksandra Čupić, direktor real estate sektora u kompaniji Erste Bank; Roman Klott, direktor kompanije ATRIUM, Ivana Rajković, direktor za transakcije i portfolio menadžment kompanije Poseidon Group; Ana Petrović, direktor sektora ekspanzije kompanije Lidl Srbija KD; Jonathan Ashmore, osnivač i glavni arhitekta britanske kompanije Anarchitect;  Dejan Hadžić, šef sektora za osiguranje i nekretnine u Ministarstvu Finansija Republike Srbije i dr.

Konferencija ima cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu.

Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u izazove u imovinskim & infrastrukturnim projektima, investiciona pitanja – perspektive, potrebe i rizike,  budućnost komercijalnih i logističkih nekretnina, kao i budućnost shopping & retail centara, ciljeve građevinske industrije i osvrt na buduće investicije koje su u skladu sa održivim razvojem, promenljive prilike pri proceni imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

  • Imovinski & infrastrukturni projekti: izazovi i prilike
  • Uslovi za investicione kriterijume: rizici i nagrade
  • Trendovi i problemi finansiranja imovinskih i infrastrukturnih projekata
  • Tržište komercijalnih, logističkih nekretnina i ritejl & šoping centara
  • Cilj građevinske industrije: povezivanje budućih investicija sa održivim razvojem
  • Procena imovine: promenljive prilike

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Srpske privredne komore, Britansko-Srpske Privredne Komore, Britanske Ambasade u Beogradu, EBRD UK, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije LIDL SRBIJA KD, ERSTE BANK, ATRIUM PROPERTY SERVICES i POSEIDON GROUP.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali , između kojih i naš portal 4zida.rs.

Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs

O organizatoru:

Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.
***

Za dodatne informacije molimo Vas da se obratite Jagodi Dokić  na  +381 65 3032 237, ili na email: jagoda.dokic@tsomokos.rs

Podeli ovaj tekst: