Sedma srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

U utorak, 22. marta 2022. godine, održaće se tradicionalna Sedma srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastukture. Konferencija će biti organizovana u hotelu Metropol u Beogradu, a gosti će moći da je prate i online.

Sedma konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture u Srbiji ima cilj razmenu informacija i ideja o razvoju nekretnina, infrastructure i tržištu nekretnina kako u Srbiji, tako i u širem regionu.

Konferencija svake godine okuplja preko 250 učesnika-predstavnika. Govornici se ističu po bogatom višegodišnjem iskustvu iz oblasti nekretnina. Neki od govornika ovogodišnje konferencije biće minisar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović; ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić; gradski arhitekta Marko Stojčić; profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu dr Dejan Molnar; predsednica Nacionalnog udruženja procenitelja Danijela Ilić; rukovodilac Grupe za osiguranje i nepokretnosti u Ministarstvu finansija Dejan Hadžić; stručnjak za urbanistički i regionalni razvoj-Evropske investicione banke Pol Hikej, i mnogi drugi.

Ovogodišnja konferencija će prikazati vizije, izazove i mogućnosti napretka u oblastima nekretnina i infrastructure, nove trendove finansiranja, trenutne, kao i potencijalne, probleme sa kojima se suočava ova oblast.

Teme ovogodišnje konferencije su Sektor za razvoj imovine i infrastructure: mogućnosti ulaganja i rasta; Nekretnine – Novi trendovi – Zelene zgrade, parkovi, obnovljivi izvori energije; Standardi procene vrednosti imovine i njihov uticaj na privredu; Poslovni i stambeni razvoj u Srbiji i regionu; Budućnost logistike, retail & šoping centara; Beograd: Sadašnje stanje i budući izgled; Projektno finansiranje imovine i infrastrukture: Izazovi i implementacija.

Više informacija o konfereciji, temama i govornicima možete pronaći na sajtu https://www.realestateconference.rs/home .

Pokrovitelji konferencije su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastructure, Društvo procenitelja Srbije, Evropska banka za investicije, Savet stranih investitora, Nacionalno udruženje procenitelja i Privredna komora Srbije.

Sajt za oglašavanje nekretnina 4zida.rs jedan je od medijskih sponzora konferencije.
***

Za dodatne informacije o konferenciji možete se obratiti Kristini Rajić na

+381 65 3032 236, ili na email: kristina.rajic@tsomokos.rs

Podeli ovaj tekst: