Poklon za useljenje – 30 000 dinara za 350 mladih

Kada opremamo svoj dom, svaka ušteda ili dodatni novac nam znači. Mnogo je troškova oko kupovine nekretnine, a gotovo da je isti broj želja o kojima sanjamo kada maštamo o naša 4zida.

Zbog toga je svaki dodatni novac jedan san više koji možemo da realizujemo. Komercijalna banka, članica NLB grupe, prepoznala je koliko mladima znači podrška pri rešavanju stambenog pitanja i zbog toga je odlučila da nastavi akciju Prava prilika da živiš po svom.

U okviru ove akcije prvih 350 klijenata ove banke, koji u periodu do kraja marta podnesu zahtev i do kraja maja realizuju stambeni kredit, biće nagrađeni sa po 30.000 dinara poklona za useljenje.

Akcija je namenjena mladima do 40 godina i obuhvata sve modele stambenih kredita Komercijalne banke. Krediti mogu biti sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine.

Prava prilika da živiš po svom deo je strateške inicijative NLB Grupe da podrži trend ostanka mladih ljudi u svojim matičnim zemljama. Kao sistemska banka koja ima kapacitet i snažnu motivaciju da unapređuje uslove života građana ovog regiona, Komercijalna banka doprinosi građenju jedne bolje budućnosti za sve nas. Pružanjem podrške mladima želimo da im poručimo da nastave da se razvijaju u zemlji i regionu koji je za nas dom“, istakao je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke.

Komercijalna banka ističe da mladi, budući vlasnici nekretnina, imaju i punu podršku njihovih zaposlenih i rekordno brzu realizaciju zahteva za stambene kredite – što je mnogima od suštinske važnosti kada realizuju svoj san o životnom prostoru.

Akciju Prava prilika da živiš po svom Komercijalna banka, zajedno sa NLB bankom, sprovodi od decembra prošle godine. U okviru prvog dela ove akcije, od decembra prošle godine do februara ove godine, mladi ljude iz naše zemlje nagrađeni su poklonima za useljenje u vrednosti od gotovo milion dinara.

Iz Komercijalne banke ističu da će i daljim aktivnostima nastaviti da pomažu ljudima da reše stambeno pitanje i da će se zalagati da dodatno motivišu mlade da svoje živote nastave da grade u našem regionu.

Stambeni kredit za mnoge ljude je najsigurniji put da realizuju svoj san o sopstvenoj nekretnini, a za većinu i jedini moguć. Ukoliko ste već pronašli idealnu nekretninu, stambeni kredit kod Komercijalne banke vam sada može doneti i vredan poklon.

Kao i do sada, zahteve za stambeni kredit klijenti mogu podneti online ili u ekspoziturama Komercijalne banke, a sve detaljnije informacije možete pronaći na kombank.rs.

Podeli ovaj tekst: