Planirate kupovinu nekretnine? Evo kako da dođete do 30 000 dinara na poklon za useljenje

Kupovina nekretnine predstavlja jedno od najvažnijih životnih pitanja, a svakako i situaciju u koju investiramo značajnu sumu novca, bez obzira na to u kom mestu želimo da kupimo nekretninu. Kupovinom stana ili kuće ne završavaju se svi troškovi koje imamo – tu su i administrativni troškovi, porezi, ali i stavke kao što su opremanje te nekretnine ili eventualno renoviranje. Ako sve ovo uzmemo u obzir, jasno je zašto projektu “kupovina svog krova nad glavom” treba da pristupamo pažljivo, uzimajući u obzir sve aspekte, troškove i izdatke.

Kada bi vam neko rekao da možete da dobijete 30 000 dinara kao poklon za useljenje, verovatno bi vam to zvučalo previše dobro, dobro kao i činjenica da imate svoj stan. NLB banka odlučila je da baš to pokloni svojim klijentima.

Prvih 300 mladih koji do kraja ove godine podnesu zahtev i do kraja februara naredne godine realizuju stambeni kredit u NLB Banci ili Komercijalnoj banci na poklon dobijaju 30 000 dinara za useljenje!

Ova akcija deo je šire regionalne inicijative NLB Grupe “Prava prilika da živiš po svom”. Cilj ove inicijative je da podrži odluku mladih do 40 godina da reše stambeno pitanje i motiviše ih da svoje živote nastave da grade u našem regionu, a ne u inostranstvu.

„Sa sedam banaka na šest tržišta Jugoistočne Evrope, NLB Grupa je sistemska bankarska grupacija koja zajednici pruža sistemsku podršku, i danas gotovo da nema teme ili značajnog društvenog pitanja u koje nismo investirali svoje vreme, resurse i energiju. Međutim, održiva budućnost ovog regiona zavisi od svakog njegovog stanovnika, a posebno od mladih ljudi. Kroz ovu akciju želimo da im pomognemo da reše stambenog pitanje, i postave temelj za budući život u regionu, u kom će ostati nosioci pozitivnih promena“, istakao je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke.

Prava prilika da živiš po svom namenjena je mladima do 40 godina i obuhvata sve modele stambenih kredita NLB banke i Komercijalne banke – sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, kao i uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine.

„Za NLB Grupu ovaj region nije samo tačka na mapi, već dom u kom živimo, radimo i činimo sve kako bismo stvorili uslove za još održiviju budućnost za sve generacije koje dolaze. Naše aktivnosti su sveobuhvatne i počivaju na NLB vrednostima koje živimo svakoga dana. Ulaganje u budućnost mladih ljudi jedna je od najboljih investicija u bolju budućnost svakoga od nas. To je ono u šta verujemo i ono što želimo da reflektujemo i kroz linijsko poslovanje i ovu važnu regionalnu inicijativu“, navela je Jelena Živković, predsednica Izvršnog odbora NLB banke.

U okviru inicijative Prava prilika da živiš po svom, klijenti će kao i do sada zahtev za stambeni kredit moći da podnesu u ekspoziturama NBL banke. Sve dodatne informacije mogu da pronađu na nlb.rs i kombank.com.

Ako i vi pripadate osobama do 40 godina koji planiraju svoje stambeno pitanje da ostvare uzimanjem stambenog kredita, ponuda NBL banke je odlična stvar koja donosi značajnu razliku u vašem ukupnom budžetu.

Podeli ovaj tekst: