Razvoj nekretnina i infrastrukture: Peta srpska konferencija

U Beogradu će se u utorak, 11. februara, 2020. godine održati Peta srpska konferencije posvećena razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom „Razvoj budućnosti“. Konferencija će se održati u hotelu Metropol Palace u Beogradu, a očekuje se prisustvo važnih subjekata iz sveta nekretnina, građevine i razvoja tržišta.

Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture je poprimila regionalni karakter, pa će posetioci ove godine imati prilike da čuju i govornike iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Grčke, Turske i Izraela. Na konferenciji će izlagati i veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Maayan Ben Tura, zamenica ambasadorke Izraela u Srbiji; Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda; Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda, Dubravka Negre, direktor regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan; Zuzana Hargitai, EBRD direktor za Zapadni Balkan;  Stylianos Tsoktouridis, generalni direktor kompanije Alumil Yu Industry A.D; Cem Sirin, član odbora kompanije Cem Botanik Montenegro; Milica Mitrović, pomoćnik direktora za upravljanje imovinom kompanije Poseidon Group; Miloš Babić, finansijski direktor kompanije Novaston Asset Management; Nenad Stanković, partner u advokatskoj kancelariji Stankovic & Partneri; Boro Vujović, potpredsednik udruženja poslovanja nekretninama pri HGK i direktor Opereta Nekretnina iz Hrvatske; Leila Calić, generalni direktor kompanije Resido Montenegro iz Crne Gore; Filip Vučagić, partner u kompaniji Colliers International iz Hrvatske; Predrag Tešić, organizator BLIRE sajma u Banja Luci i drugi.

Cilj konfeencije je razmena ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji regionu. Ovaj događaj će privući više od 250 relevantnih učesnika koji su deo velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija ili kompanija iz javnog sektora, kao i novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocen uvid u investiciona pitanja, budućnost shopping & retail centara, razvoj komercijalnoj i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu, kao i prednost zelene gradnje i primene modela enegetske efikasnosti. Takođe će pružiti uvid u izazove projektnog finansiranja, procene imovine i obraditi ostale važne teme iz sveta nekretnina.

Teme konferencije: 

  • Veliki urbani projekti: investiciona perspektiva za danas i ubuduće
  • Razvoj komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu
  • Budućnost industrije ritejl & šoping centara
  • Poslovni primer za održivost: energetska efikasnost i model zelene gradnje
  • Projektno finansiranje imovine: problemi i perspektive
  • Standardi procene imovine i njihov uticaj na ekonomiju

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Evropske Investicione Banke (EIB), Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije AIRPORT CITY, ALUMIL YU INDUSTRY A.D., CEM BOTANIK MONTENEGRO, POSEIDON GROUP, ERSTE BANK, NOVASTON i STANKOVIĆ & PARTNERI.

Medijsko sponzorstvo ovoj konferenciji pružio je i sajt za nekretnine 4zida.rs. Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs

****
O organizatoru:
Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

***

Za dodatne informacije molimo Vas da se obratite Jagodi Dokić na +381 65 3032 237, ili na email: jagoda.dokic@tsomokos.rs

Podeli ovaj tekst: