Osvoji nagrade za najlepši kutak u stanu!

Svako od nas ima jedan kutak u domu koji mu je omiljen, bilo da je to fotelja gde uveče volimo da čitamo knjige ili se mazimo sa svojim psom ili kuhinja u kojoj spremamo ukusne obroke. Omiljeni kutak nam pomaže da napunimo baterije i od stana u kom živimo, bilo da je u našem vlasništvu ili ga iznajmljujemo, čini da ga doživljavamo kao – dom.

Zbog toga vas 4zida.rs poziva da sa nama podelite slike vašeg omiljenog kutka u stanu, kući ili dvorištu, a mi ćemo najbolje fotografije nagraditi.

Nagrade su vaučeri za Forma Ideale prodajne salone i to 50 000 dinara (prva nagrada), 30 000 dinara (druga nagrada) i 10 000 dinara (treća nagrada).

Kako prijaviti fotografije?

Od 11. do 20. oktobra potrebno je da na svom instagram profilu uz haštag #4zidakutak okačite jednu fotografiju kutka iz vašeg doma i da tagujete instagram profil 4zida. Da bismo mogli da vidimo sve fotografije, važno je da vam instagram profil bude otključan. Žiri 4zida.rs će od svih prijavljenih fotografija, u periodu od 21. oktobra do 23. oktobra, birati šest najlepših. U ponedeljak 24. oktobra odabranih šest biće postavljene na instagram profil 4zida.rs i tada dajemo reč glasovima publike.

Od 24. do 27. oktobra na instagram profilu 4zida.rs će se glasati za najbolju fotografiju, a 28. oktobra će biti proglašenje prva tri mesta.

Zato, odaberite idealan ugao iz kog se najbolje vidi vaš omiljeni kutak, zabeležite sve to fotografijom i pozovite prijatelje da vas podrže. A mi jedva čekamo da instagram preplave fotografije mesta na kom volite da provodite najviše vremena.

Dodatne informacije

Na foto konkursu pobeđuju fotografije sa najviše lajkova ostvarenih na instagram profilu 4zida.rs, glasa se do 27. oktobra u ponoć. Fofografije moraju biti originalne i autorske.

Ovde možete pročitati ceo Pravilnik foto konkursa .

Podeli ovaj tekst: