Online konferencija “Uticaj korona virusa na tržište u Srbiji

Real Estate konferencija pod nazivom „Uticaj COVID-19 na sektor nekretnina u Srbiji“ održaće se u petak, 26. juna, 2020. godine u 12h. 

Situacija sa virusom COVID-19 zahvatila je sve zemlje sveta koje drastično osećaju posledice pandemije po ekonomju i finansijski sektor. Sve grane industrije i kompletna privreda trpe udarce izazvane merama suzbijanja pandemije.

Na Real Estate webinaru moći ćete da čujete više o uticaju COVID-19 na sektor nekretnina u Srbiji. Konferencija će podeliti najnovije informacije o tome kako se sektor nekretnina bori sa posledicama pomenute pandemije. Webinar će biti prilika za razmenu iskustava, informacija i ideja o tome kako najlakše prebroditi izazove prouzrokovane pandemijom, održaće se na srpskom jeziku.

Na webinar se možete prijaviti putem OVOG linka.

Na webinaru će se obratiti stručnjaci iz sektora nekretnina: Aleksandra Čupić, direktorka real estate sektora u kompaniji Erste Bank; Bojan Šešević, Asset Manager u kompaniji Novaston Asset Management; Ana Petrović, direktorka sektora ekspanzije kompanije Lidl Srbija KD, Nebojša Nešovanović, direktor sektora procene vrednosti za Jugoistočnu Evropu kompanije CBRE. Moderator sesije je Ervin Pašanović, generalni direktor kompanije Adventis Real Estate.

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International koja poslednja dva meseca uspešno orgnaizuje seriju TGI online diskusija na različite teme iz oblasti ekonomije, rudarstva, nekretnina, bankarstva i javno-privatnog partnerstva.

Medijski sponzor konferencije je i portal za nekretnine 4zida.rs.

Konferenciju možete pratiti bez registracije i putem OVOG linka

Za više informacija o webinaru možete poslati upit na  jagoda.dokic@tsomokos.rs

O organizatoru:
Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

Ključne reči

Reci nam šta misliš o ovom članku. Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

top