Novo: Mapa gradilišta Srbije za građevinsku sezonu 2019.

Gde je zariven prvi ašov? Koja zgrada se završava? Koji je rok za završetak radova dao investitor?
Ako vas interesuje ko, šta i gde se gradi u Srbiji, Mape gradilišta su pravo mesto za vas!

Zahvaljujući velikom uspehu Mape gradilišta Srbije, koju je portal Gradnja lansirao prošle godine, rešeno je da se ona resetuje, da se pretresu svi podaci, da se analizira aktuelno stanje s terena i da se pokrene novo izdanje mapa – Mapa gradilišta Srbije za građevinsku sezonu 2019.

Građevinski bum koji je neupitno zahvatio našu zemlju bio je samo jedan faktor koji je redakciju portala nagnao na ovu poslovnu odluku. Želja da se pomogne svima onima koji traže novu nekretninu ali i da izađe u susret građevinskoj arhitektonskoj struci da lakše sazna ko, šta i gde gradi u Srbiji, bili su njihova osnovna ideja vodilja. “Zbog toga je ovogodišnja Mapa, koja se svakodnevno ažurira, još kompletnija, detaljnija i sveobuhvatnija.” – kaže Igor Conić urednik portala Gradnja.rs.

Pogledajte ponudu – NEKRETNINE BEOGRAD NOVOGRADNJA

„Na novoj Mapi gradilišta imamo čak 697 gradilišta koja su planirana za ovu godinu ili su uveliko u izgradnji. Među njima su stambene i poslovne zgrade, zgrade javne namene, proizvodni pogoni, obrazovne i zdravstvene ustanove, sportski objekti, hoteli, maloprodajni centri i tržni centre, aerodromi…“ – kaže Drago Polić, urednik sekcije Mapa gradilišta. Gradilišta su zato obeležena različitim ikonama i bojama kako bi se lakše uvidelo kojoj kategoriji pripadaju i da li su ona u izgradnji, u planu, završena ili obustavljena.

Kako pristupiti Mapi gradilišta

Najbolje od svega što je korišćenje Mape gradilišta potpuno besplatno, i može joj se pristupiti i preko desktopa, ali i preko mobilnog telefona ili tableta. Mapa se koristi kao i standardna Google Mapa. Uz pomoć opcija za pretragu brže i lakše možete pronaći adresu, investitora ili konkretan projekat novogradnje. Mapi gradilišta možete pristupiti ovde.

Pogledajte ponudu – NEKRETNINE NOVI SAD NOVOGRADNJA

Podeli ovaj tekst: