Oglasi

Sačuvana pretraga

Odlučio si se za određeni tip nekretnine i prosto nema potrebe da svaki put unosiš iste parametre prilikom pretrage ogasa na sajtu - SAČUVAJ PRETRAGU.
Potrebno je da podesiš parametre za pretragu i na dnu iste stranice te čeka polje OGLASI NA MAIL. Klikom na polje ti pružamo mogućnost da sačuvaš pretragu koja će se nalaziti u tvom profilu - SAČUVANE PRETRAGE. Ovde nudimo dodatnu mogućnost da ti na mail šaljemo novopostavljene oglase koji su u skladu sa tvojom sačuvanom pretragom.

Omiljeni oglasi

Verovatno ti se nekada desilo da ti se neka nekretnina svidi, ali nisi u mogućnosti da istog momenta kontaktiraš oglašivača. Dovoljno je da oglas dodaš u omiljene klikom na srce i on će se sačuvati u tvom nalogu, u sekciji OMILJENI OGLASI. Ovde takođe imaš mogućnost da izabereš funkcionalnost kojom omogućavaš sebi dobijanje obaveštenja ukoliko tvoja omiljena nekretnina pojeftini kao i da dobijaš slične oglase na mail - dovoljno je samo da obeležiš ponuđena polja.

Kontakti oglašivača u oglasu

U svakom oglasu koji je prikazan na portalu 4zida.rs se nalazi polje POZOVI OGLAŠIVAČA. Klikom na isto, prikazuje se broj telefona putem kog možeš dobiti sve potrebne informacije o nekretnini koja te interesuje.

Trajno brisanje naloga

Brisanje naloga nije moguće učiniti od strane korisnika, radi sigurnosti i potvrde korisnika, potrebno je da se direktno obratiš podršci sajta koja isključivo na tvoj zahtev briše trajno nalog.

Telefon: 024 41 55 869
Viber: 066 444 848
Mejl: info@4zida.rs

Promocija i unapređenje oglasa

Znamo koliko je nekada teško istaći se među mnoštvom oglašivača.
Izborite se za bolju vidljivost svog oglasa, obezbedite više pregleda i povećajte mogućnost za realizaciju prodaje/izdavanja - odaberite naše PROMOCIJE!
Na raspolaganju su vam:

  • ISTAKNUTI OGLAS ti pruža 2,5 puta bolju vidljivost. Oglas se nalazi u vrhu liste pretrage i u zavisnosti od odabira dana promocije zadržava se u okviru istaknutih oglasa koji su ispred svih.
  • OBOJENI OGLAS je vizuelno upadljiv i privlači oko posmatrača - obojen je narandžastom bojom.
  • PODIZANJE OGLASA U VRH predstavlja jednokratno podizanje oglasa na vrh stranice pretrage, nije vezano za određeni vremenski period, ali možete koristiti promociju više puta.
Obnova oglasa - Potvrda aktuelnosti

Na svakih 15 dana od nas ćeš dobiti Viber/SMS poruku za obnovu oglasa ukoliko izdaješ nekretninu, odnosno na 30 dana ako prodaješ. Prateći instrukcije, lako možeš potvrditi aktuelnost ili pauzirati svoj oglas.

Takođe, kao ulogovan korisnik na sajtu, u sekciji MOJI OGLASI, čeka te polje POTVRDI AKTUELNOST gde možeš klikom obnoviti oglas.

Izmena i brisanje oglasa

Kako bi izmenio određene podatke u svom oglasu ili ga izbrisao, potrebno je da si prijavljen na sajtu. U sekciji MOJI OGLASI se nalaze ikonice IZMENI/IZBRIŠI koje ti omogućavaju odabranu akciju.

Postavka oglasa

Nakon registracije i verifikacije naloga, otvara se mogućnost postavke oglasa.

Kao fizičko lice ili vlasnik nekretnine imaš pravo na postavku JEDNOG oglasa BESPLATNO + TRI dodatna koja se naplaćuju po istaknutom CENOVNIKU na našem portalu.

  • Prvi besplatan oglas je aktivan i vidljiv odmah nakon postavke. Obnavlja se na svakih 15 ukoliko izdajete, odnosno 30 dana ukoliko prodajete nekretninu. Obnova je takođe besplatna
  • Dodatni oglas je prvo potrebno kreirati. 

Odaberi sistem plaćanja -  izvrši uplatu i oglas će biti aktivan.

*SMS plaćanjem uslugu aktivirate u momentu potvde koju šaljemo porukom.


*Plaćanje uplatnicom (m-banking i e-banking) zahteva vreme za obradu koje može da potraje od 24 do 48 časova. Da biste izbegli moguće čekanje, pošaljite nam Viberom potvrdu o uplati, a mi ćemo aktivirati oglas:

Telefon: 024 41 55 869
Viber: 066 444 848
Mejl: info@4zida.rs

Trajanje oglasa je 30 dana, nakon čega je potrebna ponovna uplata ukoliko želite da oglas bude vidljiv na sajtu.

Pokušali smo da odgovorimo na svako pitanje za koje smo mislili da bi mogao da imaš u vezi korišćenja našeg sajta. U slučaju da nisi pronašao odgovor na tvoje pitanje slobodno nas kontaktiraj.

Korisnička podrška:

024/ 41-55-869

info@4zida.rs

top