Oglasi

Kako mogu da postavim oglas za prodaju/izdavanje nekretnine?

Da bi postavio/la oglas na našem sajtu, prvo je neophodno da se prijaviš na sajt (ili da se registruješ ako već nisi), klikneš na dugme postavi oglas koje se nalazi u gornjem desnom uglu, te popuniš formular za postavku oglasa, nakon čega je on automatski aktivan i vidljiv.

Da li je oglašavanje besplatno za fizička lica?

Da, postavljanje oglasa za fizička lica je BESPLATNO.

Koliko oglasa mogu da postave fizička lica?

Fizička lica imaju pravo da postave jedan oglas koji je potpuno BESPLATAN.

Koliko traje oglas na Vašem sajtu?

Oglas na našem sajtu traje neograničeno, s tim što ga možeš OBNOVITI na svakih 30 dana, čime potvrđuješ da je tvoj oglas i dalje aktuelan i podižeš ga na vrh liste pretrage. Obnova oglasa je takođe besplatna.

Kako mogu da nađem svoj oglas u nalogu?

Svoj oglas možeš pogledati klikom na polje sa tvojim imenom u gornjem desnom uglu, te odabirom sekcije MOJI OGLASI.

Kako mogu da izmenim informacije u svom oglasu (cena, kvadratura, opis, fotografije,…)?

Oglas možeš izmeniti tako što ćeš kliknuti na polje sa svojim imenom u gornjem desnom uglu i u padajućem meniju odabereš odeljak MOJI OGLASI. Prikazaće ti se stranica sa tvojim oglasom, klikom na polje IZMENI dobijaš mogućnost da koriguješ bilo koju stavku oglasa ili dodaš nove informacije. Na kraju je neophodno da sačuvaš promene.

Kako mogu da obrišem oglas?

Oglas možeš da obrišeš tako što ćeš se prijaviti, a zatim u oglasu kliknuti na dugme obriši.

Kako i kada mogu da obnovim svoj oglas?

Za 30 dana od dana aktivacije oglasa dobićeš SMS poruku putem koje možeš OBNOVITI svoj oglas po ceni standardne SMS poruke. Time potvrđuješ da je tvoj oglas i dalje aktuelan i podižeš ga u listi pretrage. To možeš učiniti i u svom korisničkom nalogu u odeljku MOJI OGLASI klikom na polje ažuriraj.

Kako mogu ponovo da aktiviram/pauziram svoj oglas?

To možeš učiniti u svom korisničkom nalogu u odeljku MOJI OGLASI klikom na polje aktiviraj/pauziraj koje se nalazi u gornjem levom uglu tvog oglasa (na fotografiji).

Kako mogu da prijavim neadekvatan oglas (sumnjiv oglas, dupli oglas, oglas bez potpunih informacija ili sa pogrešnim informacijama, prodata/izdata nekretnina,…)?

Ukoliko uočiš ovakvu vrstu oglasa, možeš nam pomoći tako što ćeš kliknuti na ikonicu sa uzvičnikom ispod fotografije u oglasu gde možeš da prijaviš grešku:

  • nekretnina je prodata,
  • podaci nisu ispravni,
  • oglas je nepotpun,
  • slike nisu u redu,
  • ostalo.

Odabereš željeno polje i postupak završiš klikom na polje POŠALJI.

Kako da kontaktiram oglašivača?

U svakom oglasu ispod fotografije sa desne strane nalaze se kontakt podaci oglašivača. Moguće ga je kontaktirati putem telefona ili slanjem maila. Da bi se prikazao ceo broj potrebno je kliknuti na polje telefon oglašivača. Mail se šalje klikom na dugme pošalji mail.

Kako mogu da pretražim oglase?

Na naslovnoj strani se nalazi glavni meni za pretragu nekretnine sa poljima za kriterijume pretrage. To možeš pogledati ovde.

Šta mi omogućava napredna pretraga i gde se ona nalazi?

Napredna pretraga se nalazi na naslovnoj stranici, ispod glavnog menija za pretragu. Kada klikneš na polje napredna pretraga, otvoriće ti se prozor sa detaljnijim informacija o nekretninama. Imaš mogućnost da čekiraš polja koja ti odgovaraju za nekretninu koju tražiš. Zatim će ti se izlistati samo oglasi koji imaju karakteristike koje si označio/la u naprednoj pretrazi. To možeš pogledati ovde.

Kako mogu da postavim oglas na naslovnu stranu?

Fizička lica još uvek nemaju pravo kupovine istaknutih i premium oglasa. Ukoliko to želite, potrebno je da nas kontaktirate na broj 024/41-55-869 ili putem mail-a na info@4zida.rs.

Šta znači istaknuti oglas i kako moj oglas može da bude istaknuti?

Istaknuti oglas je oglas se nalazi u vrhu rezultata pretrage. Fizičko lice još uvek nema pravo da kupi istaknuti oglas. Ukoliko ipak to želi, potrebno je da nas kontaktira na broj 024/41-55-869 ili putem mail-a na info@4zida.rs. Istaknuti oglas izgleda ovako:

Šta znači premium oglas i kako moj oglas može da bude premium?

Premium oglas je oglas koji ima najbolju vidljivost na sajtu. Nalazi se na početnoj stranici u vrhu i u vrhu rezultata pretrage. Fizičko lice još uvek nema pravo da kupi Premium oglas. Ukoliko ipak to želi, potrebno je da nas kontaktira na broj 024/41-55-869 ili putem mail-a na info@4zida.rs. Premium oglas izgleda ovako:

Šta znači obojeni oglas i kako moj oglas može da bude obojeni?

Obojeni oglas je vizuelno istaknut u listingu pretrage žutom bojom. Pruža ti mogućnost da brže “privučeš oko” korisnika i time povećaš posećenost i preglednost oglasa u odnosu na običan. Fizičko lice još uvek nema pravo da kupi Obojeni oglas. Ukoliko ipak to želi, potrebno je da nas kontaktira na broj 024/41-55-869 ili putem mail-a na info@4zida.rs. Primer obojenog oglasa možeš da pogledaš ovde:

Vremenski period trajanja premium, istaknutog i obojenog oglasa?

Trajanje premium, istaknutog i obojenog oglasa može da bude 7, 15 ili 30 dana.

Šta je omiljeni oglas?

Na našem sajtu imaš opciju “Omiljeni oglasi”. Kada ti se neka nekretnina svidi, klikom na ikonicu “srce” ćeš sačuvati taj oglas kao svoj omiljeni. U tvom nalogu, u sekciji OMILJENI OGLASI, kod ove funkcije imaš 2 mogućnosti: da čekiraš primanje obaveštenja na mail kada ta nekretnina pojeftini i/ili obaveštenje o sličnim oglasima na mail. Možda na taj način lakše nađeš nekretninu.

Kako da postavim oglas za potražnju?

Da bi postavio/la oglas za potražnju na našem sajtu, prvo je neophodno da se prijaviš na sajt (ili da se registruješ ako već nisi), klikneš na dugme postavi oglas koje se nalazi u gornjem desnom uglu, izabereš potražnju, te popuniš formular za postavku oglasa. To možeš da uradiš i klikom na polje VIŠE u paleti menija na naslovnoj strani sajta, izabereš sekciju potražnje i tamo postaviš oglas. Link za postavku oglasa potražnje nalazi se ovde.

Gde mogu da vidim oglase za potražnju?

Svi oglasi za potražnju se nalaze ovde.

Gde mogu da vidim broj pregleda mog oglasa?

Broj pregleda svog oglasa možeš da vidiš na samom oglasu

Kako da nacrtam tlocrt?

Objašnjenje crtanja tlocrta možeš da pogledaš ovde.

Želim/ne želim da me kontaktiraju agencije

Prilikom popunjavanja formulara za postavku svog oglasa, pružamo ti mogućnost da čekiraš polje ukoliko ne želiš da te kontaktiraju agencije.
Na jednom od koraka, čeka te polje:

Pokušali smo da odgovorimo na svako pitanje za koje smo mislili da bi mogao da imaš u vezi korišćenja našeg sajta. U slučaju da nisi pronašao odgovor na tvoje pitanje slobodno nas kontaktiraj.

Korisnička podrška:

024/ 41-55-869

info@4zida.rs

top