Moj nalog

4zida.rs je sajt za oglašavanje nekretnina. Kupce i prodavce stavljamo u kontakt putem Interneta bez posredovanja. Ako želiš da kontaktiraš oglašivača možeš to uraditi na stranici oglasa. Reci nam tvoje pitanje (ili problem) i mi ćemo ti pomoći.

Trajno brisanje naloga

Brisanje naloga nije moguće učiniti od strane korisnika, radi sigurnosti i potvrde korisnika, potrebno je da se direktno obratiš podršci sajta koja isključivo na tvoj zahtev briše trajno nalog.

Telefon: 024 41 55 869
Viber: 066 444 848
Mail: info@4zida.rs

Izmena podataka u nalogu

Za sve izmene u nalogu je potrebno da si ulogovan.

U sekciji podešavanja se nalaze svi podaci koje možeš izmeniti. Ne zaboravi da SAČUVAŠ IZMENE.

*ukoliko se prikaže obaveštenje da mejl adresa ili broj telefona koji si naveo već postoje u drugom nalogu, verovatno si se nekada registrovao sa istim. Slobodno pozovi našu podršku kako bi ti omogućili da pristupiš željenom nalogu.

Telefon: 024 41 55 869
Viber: 066 444 848
Mejl: info@4zida.rs

Verifikacija naloga

Kako bismo zaštitili svoje korisnike i pružili siguran put do kontakta oglašivača nekretnina, prilikom postavke oglasa potrebno je da verifikuješ nalog.

Klikom na verifikuj mejl/verifikuj broj telefona, prosleđujemo ti kodove koje je potrebno da uneseš u polje i potvrdiš da si to baš ti - naš sigurni oglašivač.

Kako da se prijavim/zaboravljena lozinka?

Pod opcijom PRIJAVI SE, dovoljno je da uneseš mejl adresu i broj telefona sa kojim si se prvobitno registrovao. Ukoliko se ne sećaš svoje lozinke, zatraži je klikom na Zaboravio si lozinku? i mi ćemo ti na mejl proslediti mogućnost za odabir nove.

Kako da se registrujem?

Kako bi imao sjajan korisnički doživljaj i pristup svim funkcionalnostima koje nudimo, potrebno je da se registruješ.

Klikom na polje PRIJAVI SE pruža se mogućnost prijave/registracije. Ukoliko nemaš nalog, pod opcijom registruj se dovoljno je da uneseš svoju mejl adresu, lozinku, ime i broj telefona. Klikom na dugme REGISTRUJ SE praviš nalog sa unesenim podacima i postaješ deo 4zida.rs.

Pokušali smo da odgovorimo na svako pitanje za koje smo mislili da bi mogao da imaš u vezi korišćenja našeg sajta. U slučaju da nisi pronašao odgovor na tvoje pitanje slobodno nas kontaktiraj.

Korisnička podrška:
024/ 41-55-869
info@4zida.rs

top