Moj nalog

Kako da se oglašavam na vašem sajtu?

Da bi se oglasio na našem portalu, dovoljno je da nas pozoveš na broj telefona 024/41-55-869, a mi ćemo te povezati sa prodajnim savetnikom koji će te uputiti u sve detalje i mogućnosti u vezi sa oglašavanjem.

Kako izgleda moj nalog?

Nalog Moja4zida kreiran je da bi sve informacije imao na jednom mestu, a u isto vreme ti nudi mogućnost da upravljaš svim svojim oglasima.

U padajućem meniju tvog naloga videćeš sledeće stavke, evo i šta one predstavljaju:

  • MOJI OGLASI – Ova rubrika ti služi za upravljenje oglasima. U njoj svoje oglase možeš da menjaš, brišeš, podižeš u vrh, prebacuješ u istaknute, premijume, ili da ih prebacuješ na drugog agenta.
  • KREDITI – U ovoj sekciji ti se pruža uvid u stanje kredita – koliko ti je kredita dodeljeno i koja je dinamika potrošnje po oglasu.
  • DUGOVANJA – Opcija za pregled dugovanja. Podaci u njoj su informativnog karaktera i ne ažuriraju se automatski. Za eventualna pitanja i regulisanje dugovanja obrati se svom prodajnom savetniku.
  • PREGLED EFEKATA – Možeš da pratiš efekte svog oglašavanja na našem portalu. Odabirom vremenskog perioda, dobijaš tačan pregled ostvarenih efekata u tom periodu.
  • OGLASI FIZIČKIH LICA – Nudimo ti mogućnost da kontaktiraš fizička lica koja prodaju ili izdaju nekretninu, a koja nisu rekla da ne žele da ih kontaktiraju agencije.
  • OMILJENI OGLASI – Pružamo ti mogućnost da praviš sopstvenu listu oglasa koji ti se svide, kao i da zapisuješ beleške u vezi sa njima.
  • SAČUVANE PRETRAGE – Kada sačuvaš pretragu, na mejl će ti stizati obaveštenja o svim novim oglasima koji se pojave, a odgovaraju definisanim kriterijumima.
  • MOJE POTRAŽNJE – U ovoj sekciji se nalazi pregled oglasa potražnje koje si kontaktirao ili koje si samostalno postavio.
  • SKRIVENI OGLASI – Imaš mogućnost da sakriješ određene oglase u listi pretrage kako ti se ne bi ponovo pojavljivali.
  • PODEŠAVANJA – U podešavanjima možeš da menjaš informacije o agenciji ili agentima.

Na samom vrhu svake kategorije imaš uvid u informacije o paketu i raspoloživim kreditima. Prikazuje ti se takođe i kontakt tvog prodajnog savetnika i korisničke podrške, a zatim i svi tvoji oglasi u vidu tabele koju možeš da filtriraš po želi kako bi brže pronašao svoje oglase koji te interesuju.

Kako da rasporedim oglase po agentima?

Za agencije na ručnom unosu: Potrebno je da otvorite nalog novog agenta i sa tim nalogom da postavljate oglase. Druga mogućnost je da u rubrici “Moji oglasi” odabereš opciju “prebaci oglas”. Nakon odabira ove opcije, potrebno je izabrati agenta na kojeg se oglas prebacuje.

Za agencije na automatskom unosu oglasa (XML): Potrebno je da otvoriš nalog novog agenta u “Podešavanjima” i da nam pošalješ šifre agenata iz tvog programa za nekretnine ili ukoliko profil agenta već postoji, u svom programu za nekretnine odaberite drugog agenta.

Kako da dodam novog agenta u nalog svoje agencije?

U opciji “Podešavanja” izaberi tab “Podaci o agentima – Novi agent” i unesi kontakte novog agenta. Nakon unetih podataka potrebno je da pritisneš dugme “Kreiraj agenta”.

Kako da promenim podatke u oglasu (xml ili ručni unos)?

Ukoliko koristiš XML za oglašavanje (automatsku sinhronizaciju oglasa), potrebno je da izmeniš oglas u softveru putem kog postavljaš oglase. Na svakih sat vremena prolazi XML i ažurira sve izmene koje si uneo, kao i nove/izbrisane oglase.
Ako si na ručnom unosu oglasa, potrebno se da u sekciji “Moji oglasi” odeš u oglas koji želiš da izmeniš i klikom na “olovčicu” ti se priža mogućnost izmene svih stavki.

Kako da promenim kontakt telefona na oglasima i u nalogu?

Brojevi telefona koji se nalaze u tvom nalogu vidljivi su na svim oglasima. Ukoliko imaš potrebu da promeniš broj telefona, izaberi opciju “Podešavanja” iz padajućeg menija. Nakon unete izmene potrebno je da pritisneš dugme “Sačuvaj podešavanja”.

Kako da znam na kojoj strani se nalazi moj oglas?

Kada odete na sekciju “Moji oglasi” u koloni “Broj pregleda” prikazan je broj na kojoj strani se nalazi tvoj oglas ukoliko tvoj oglas ima pregleda, ukoliko nema nijedan pregled ova informacija će biti vidljiva po prvom pregledu tvog oglasa.

Gde mogu da vidim koliko osoba je moj oglas dodalo u omiljene?

U sekciji “Moji oglasi” u koloni “Dodali u omiljene” prikazuje se broj koliko je puta tvoj oglas dodat u omiljene. Takođe, u samom oglasu, u “srcu” je upisan isti ovaj broj. Ovaj podatak ti može poslužiti kao pokazatelj koje oglase je dobro da istakneš.

Kako da vidim samo oglase fizičkih lica?

Odabirom sekcije “Oglasi fizičkih lica” iz padajućeg menija tvog naloga možeš da pogledaš oglase za prodaju ili izdavanje koje su postavila fizička lica. U skladu sa tvojim potrebama, za ove oglase možeš dodatno koristiti i druge filtere (lokaciju, cenu itd).

Pokušali smo da odgovorimo na svako pitanje za koje smo mislili da bi mogao da imaš u vezi sa korišćenjem našeg sajta. U slučaju da nisi pronašao odgovor na tvoje pitanje slobodno nas kontaktiraj.

Korisnička podrška:

 024/ 41-55-869

 info@4zida.rs

top