Međunarodni sajam građevinarstva u Beogradu

Međunarodni sajam građevinarstva biće održan od 27. do 30. aprila u Beogradu. Sajam će se održati u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma. Ovaj vodeći događaj u građevinskoj industriji okupiće izlagače iz svih oblasti građevinske industrije – projektovanja, izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji itd.

Posetioci sajma će moći da se upoznaju sa najsavremenijim materijalima, građevinskim mašinama, uređajima i alatima koji se koriste u građevinarstvu, a osim toga biće i izlagača iz domena opremanja enterijera.

Posetioci Sajma, a pre svega osobe koje rade u oblasti građevinarstva imaće priliku da uspostave kontakt i poslovnu saradnju sa izlagačima iz iznostranstva, jer je u okviru Sajma organizovan njihov nastup i izlaganje. Na ovogodišnjem sajmu biće predstavljene nacionalne izložbe Češke Republike, Turske, Holandije i Indije. Pojedinačno će se nastupiti veći broj izlagača iz Poljske, a organizovano će izlagati kompanije preko Privrednih komora Republike Srpske i Tuzle.

Okrenut, pre svega, stručnoj publici i predstavnicima građevinskih kompanija i preduzeća koja gravitiraju ka toj privrednoj grani, ova manifestacija je pokazatelj budićih trendova u građevinarstvu.

Na 46. Međunarodnom sajmu građevinarstva i posetioci će moći da dobiju sve neophodne informacije o izgradnji i opremanju porodičnog ili poslovnog objekta. Biće u prilici i da vide nova rešenja stanovanja, izgradnje, kao i najnovija dostugnuća i tehnologije iz ove oblasti.

U okviru Sajma građevinarstva biće organizovan i 12. Međunarodni STONE-EXPO sajam gde će se posetiocima predstaviti izlagači iz oblasti eksploatacije i obrade kamena.

Kao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, aprilski događaj će za učesnike i posetioce biti idealan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj učesnika iz branše biće nova mogućnost za postizanje različitih vidova saradnje i razvijanje biznisa.

Podeli ovaj tekst: