KOPAONIK KAKAV JOŠ NIKADA NISTE VIDELI

Planinski luksuz u netaknutoj prirodi

Zaboravite sve što ste znali o starom Kopaoniku i doživite pravu zimsku bajku u najmodernijem „Kop Resortu“ pravljenom po uzoru na vrhunske alpske centre

NA NADMORSKOJ VISINI OD OKO 1.250 metara, tamo gde se sreću listo­padne i zimzelene šume, a priroda bu­ja u svoj svojoj raskoši, leta su uvek sve­ža, a zime bez oštrih mrazeva i magle. U toj netaknutoj lepoti prirode, atrak­tivnoj svih 365 dana godišnje, ušuš­kao se „Novi Kopaonik – Kop Resort“ strogo poštujući prirodni rezervat i ur­banističke uslove. Rizort koji čuva ne­taknuti šumski krajolik koji će obogati­ti najmodernijim sadržajima za boravak u prirodi.

Ideja o privatnom planinskom cen­tru „Novi Kopaonik – Kop Resort“ za­čela se u italijanskim i austrijskim Alpi­ma, a idejni tvorci želeli su da srpska planina uđe u red najboljih svetskih na­cionalnih parkova. Na sunčanoj viso­ravni južne strane Kopaonika, u idiličnoj prirodi, na površini od 14 hektara niče novi centar Kopaonika sa novim trgom za muzička i društvena dešavanja. Biće tu otvorenih i zatvorenih bazena, spa & wellness utočišta, kongresni i šoping centar, akva park, hotel sa pet zvezdi­ca, trim-staza, vidikovci, restorani, ka­fići, zatvoreni sportski centar i tere­ni na otvorenom, prodavnice, dečja igrališta, motorne sanke, ziplajn… Sve što vam ikada bude zatrebalo na jed­nom mestu uz provod tokom cele go­dine.

Naravno, skijaši će se najviše obradovati izgradnji prve stanice gon­dole na ulazu „Novog Kopaonika“ ko­ja će spajati „Kop Resort“ sa skijaškim stazama. Savršeno mesto za uživanje, odmor, provod i sportske aktivnosti – sve na jednom mestu u raskošnoj, ne­taknutoj prirodi jedne od najlepših srp­skih planina.

Nove zvezde su rođene: nk AURORA, nk AMBER i nk ARIA

Svoje znanje i iskustvo kao investitori „No­vog Kopaonika“ udružili su:

1. Power West i W.D. Concord West, ko­ji su lideri u Srbiji u izgradnji stambenih i po­slovnih objekata.

2. Arhitektonski biro Total Design, ko­ji će ovom projektu dati poseban pečat sa savremenim dizajnom budućeg kompleksa.

3. MAGNAT Real Estate Investments, koji se decenijama bavi razvojem proje­kata u oblasti nepokretnosti, a posebno posredovanjem u prometu i zakupu ne­pokretnosti.

Prva faza podrazumeva izgradnju tri nova objekta: nk AURORA, nk AMBER i nk ARIA, a druga izgradnju novog tr­ga za društvena i muzička dešavanja, i dva vrhunska objekta: nk EDEN i nk TERRA.

Tekst: promo

Podeli ovaj tekst: