Kako uštedeti kada kupujete tehniku za stan?

Kupovina tehnike prilikom opremanja stana može biti izazovan zadatak. U moru dostupnih proizvoda i brendova, nije uvek jednostavno pronaći proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe, i u pogledu karakteristika i u pogledu estetike i cene. Prilikom odabira uređaja kojima ćemo opremiti naš životni prostor, važno je da imamo kome da se obratimo za savete i smernice, kako bismo dobili sve neophodne informacije koje će nam olakšati izbor.

U nastavku teksta pročitajte na šta sve treba da obratite pažnju kako biste iskoristili najbolje promocije i popuste, i ujedno najpravili najbolji izbor za sebe.

1. Pronađite sve što vam je potrebno na jednom mestu

Ponekad je prilikom opremanja stana, ukoliko finansijski uslovi dozvoljavaju, najbolje i najlakše opremiti se svom tehnikom na jednom mestu, jer na taj način možete da uštedite mnogo vremena i energije. Osim uštede energije, ovakva kupovina vam može uštedeti i dosta novca.

U Gigatronu, pri kupovini četiri ili više uređaja bele tehnike ili televizora, očekuje vas 15% popusta, dok vas na male kućne i kuhinjske aparate, nosače za televizore, aparate za negu tela, kablove i sijalice očekuje 20% popusta. Osim popusta, za četiri ili više kupljenih artikala iz asortimana bele tehnike ili televizora, očekuje vas i potpuno besplatna isporuka.

2. Potražite najbolje promocije

Kako prepoznati najbolju ponudu? Imate nekoliko mogućnosti:

  • Pratite newsletter i društvene mreže.
  • Pratite akcijske strane.
  • Pratite grupne popuste. Često se može naći da su pojedini proizvodi istovremeno na popustu npr. bela tehnika i mali kućni aparati

3. Obratite pažnju na posebne oznake na sajtu proizvođača

Prodavci koji imaju više od 20.000 proizvoda na sajtu ne mogu promovisati svaku ponudu pojedinačno. Zato obratite pažnju na različite „stikere“. To su najčešće najbolje ponude koje možete da pronađete.

4. Potražite dodatne usluge

Opremanje i uređenje doma zahteva mnogo planiranja i znanja, zbog čega je najbolje da se oslonite na pouzdane i iskusne ljude koji će vas voditi na tom putu. Ne bi li bilo idealno kada bismo imali termin i prodajnog savetnika samo za sebe, te uz njega rešili sve svoje nedoumice po pitanju nabavke tehnike i malih kućnih aparata. U Gigatronu možete, na dve lokacije, dobiti ovakvo premium iskustvo kupovine. Osim saveta, biće vam predstavljeni proizvodi i brojne pogodnosti pri kupovini.

Kada opremamo stan, kupovina tehnike je izazovan poduhvat, ali dobri savetnici i mogućnost uštede čine ovaj zadatak lakšim. A to je onda i korak bliže ka našem domu iz snoga.

Podeli ovaj tekst: