Kako smo za manje od 24h našli stan u okolini Novog Sada na 4zida

„Zamislite scenu: vi i vaš partner odlučujete da napustite gradsku vrevu, prestanete da plaćate kiriju i započnete novi život negde gde vam je mirniji i sređeniji životni prostor. Upravo smo moj suprug i ja, bili u toj situaciji“ podelila je svoje iskustvo za naš blog Ines K.

„Veliki smo ljubitelji prirode i Fruške gore te smo inicijalno planirali da kupimo kuću tamo. Međutim, ljubav prema Novom Sadu i želja za povremenim gradskim šetnjama i hobijima koji nas vežu za urbano okruženje nagnali su nas da razmislimo još jednom. Do sada smo povremeno pretraživali oglase na Facebook grupama, tražeći savršeno mesto, ali ništa nije „kliknulo“.

Sremska Kamenica, izvor: Shutterstock

Onda mi je sinula ideja – zašto ne pogledamo ponudu stanova u Sremskoj Kamenici? Taj deo grada mi je oduvek bio privlačan, mada sam ga uvek smatrala previše skupim za naš budžet. Ali, znatiželja je prevagnula i odlučila sam da posetim sajt za oglašavanje nekretnina 4zida.rs i proverim šta se nudi.

U pretrazi sam upisala broj soba i maksimalnu cenu na koju bih pristala. Ponuda je zaista raznovrsna, ali meni je bio dovoljan samo jedan oglas. Našla sam stan koji mi je odmah zapao za oko. Cena? Više nego prihvatljiva.

Oglas je postavio sam vlasnik, što je dodatni plus. Pre nego što smo zakazali razgledanje, brzo sam proverila prosečne cene stanova u tom delu grada na 4zida.rs i otkrila da je naš izabrani stan čak i povoljniji od očekivanog. Sastanak za razgledanje stanja bio je isti dan nakon posla.

Čim sam kročila unutra, znala sam – to je to. Sve je bilo savršeno: od opremljenosti i rasporeda, do lokacije, privatnog parkinga i pogleda s terase. Nismo imali potrebu da tražimo dalje. Već sutradan smo se javili vlasniku i potvrdili kupovinu. I tako, za manje od 24 sata, našli smo naš savršeni stan preko 4zida.rs.

Ko kaže da kupovina stana mora da bude isrpljujući i dugotrajan proces?“

Podeli ovaj tekst: