Kako možeš da istakneš svoj oglas?


4zida.rs nudi vlasnicima nekretnina da istakne svoj oglas na pretrazi.


Vlasnici nekretnina mogu da postave oglas na 4zida. Pored toga, 4zida ti nudi usluge isticanja oglasa na stranici pretrage.


Istaknuti oglas

Istaknut oglas se u pretrazi uvek nalazi ispred običnog i obojenog oglasa, ukoliko sam oglas odgovara filterima pretrage koje je korisnik postavio. Prvi u listi će se naći oglas koji je poslednji istaknut.  


Obojeni oglas

Obojeni oglas je osnovna vrsta promocije oglasa. Vizuelno je istaknut narandžastom bojom u listi pretrage. Pruža ti mogućnost da posetilac lakše uoči tvoj oglas.    


Podigni oglas u vrh

Podizanje u vrh je opcija podizanja oglasa u vrh, iznad ostalih u pretrazi. Može se primenjivati na Istaknutom, Obojenom ili Običnom oglasu. Ova usluga ti omogućava da svoj oglas vratiš na vrh liste oglasa prema kriterijumima i statusu kojima taj oglas odgovara, bilo da je običan ili istaknut.

Savet: Ova usluga se najefektivnije koristi kada oglas provede neko vreme u pretrazi. Tada je pravo vreme da ga vratite u vrh pretrage.

Pregled usluga – Izgled u pretrazi

Oglašavanje na 4zida.rs će vam dati rezultate, dodatne usluge će vaše rezultate učiniti još boljim. Istaknuti oglas ima 2.5 puta više pregleda.

Kupi dodatne usluge, povećaj efekte

Podeli ovaj tekst: