Idealni kvadrati za vaš beg “preko mosta”

Blokovi 44, 45, 61, 62 I mesna zajednica 4 na Bežanijskoj kosi

Beograđani imaju jednu neobičnu podelu, a to je na one koji žive “preko mosta”, i one “s one strane reke”. Iako se ne zna otkada tačno datira ova simpatična razlika, činjenica je da raste broj onih koji se kunu u čari kako kažu, “grada u gradu”.

Ukoliko i vi želite kutak za sebe i svoju porodicu u mirnijem mestu prestonice, a opet da budete u toku i povezani sa svim, sve preko Save, a i Dunava je idealno za vas.  Ne mislimo samo pri tom na Blokove, već i na Zemun, i Bežaniju koja se izdvaja i zbog zelenila pa su zgrade same po sebi prave oaze. Donosimo vam nekoliko predloga sjajnih ponuda “preko mosta”.

MB BLOK, smešten je na obodu Zemuna, a do naselja Bežanijska kosa. Lokacija se nalazi u mirnom delu gde se formira nova gradska celina blizu poslovnih dešavanja, ali u isto vreme izdvojena u opuštajućem okruženju. Ovaj položaj je zato idealan za mlade poslovne ljude i porodice koje žele udoban gradski komfor. Takođe, i stariji sugrađani mogu naći svoje mesto van buke i gužve, a opet, da zadovolje sve svoje potrebe. MB Blok nudi veliki izbor stanova različitih struktura, kvalitetne ekološke materijale i moderan dizajn stanova. Obezbeđena su i parking mesta, a zgrada poseduje energetski pasoš. Kvadratura stanova je od 27 metara kvadratnih pa do 113.

Rade Končara 93 je na odličnoj lokaciji u Zemunu, u blizini Doma zdravlja, autobuske stanice, nekoliko osnovnih škola sa podzemnom garažom, ostavama, liftom, opremljen po najsavremenijim zahtevima stanovanja sa stanovima svih struktura. U ovom objektu je ostalo još malo stanova za prodaju, pa savetujemo da požurite. Naročito, ukoliko ste u potrazi za većim stanom. Investitor ovog kompleksa je Zemun invest.

– Miodraga Petrovića Čkalje je stambeni kompleks od preko 10.000 metara kvadranih. Nalazi se na najlepšem delu Ledina, kod nove crkve Sv. Apostola Mateja. U novoplaniranom kompleksu zgrada sa kompletnim urbanim sadržajima i infrastrukturom. Investitor je Prelić gradnja, i poručuje budućim kupcima da je investicija u ovu nekretninu odlična isplativost zbog same pozicije, infrastrukture, kvaliteta gradnja kompleksa i svega što dolazi vremenom. Stanovi u ponudi su kvadrature od 32 do 68 metara kvadratnih, a u cenu je uključeno vlasništvo asfaltiranog numerisanog parking mesta.

Novobeograđani, i oni koji se tako osećaju, ove projekte novogradnje možete da pogledate detaljno na portalu 4zida. Osim informacija o materijalima, možete videti i fotografije objekata, ali i kontaktirati direktno investitora ukoliko imate nejasnoća.

Pogledajte ponudu: STANOVI BEOGRAD NOVOGRADNJA

Ključne reči

Reci nam šta misliš o ovom članku. Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

top