Idealni kvadrati za vaš beg “preko mosta”

Blokovi 44, 45, 61, 62 I mesna zajednica 4 na Bežanijskoj kosi

Beograđani imaju jednu neobičnu podelu, a to je na one koji žive “preko mosta”, i one “s one strane reke”. Iako se ne zna otkada tačno datira ova simpatična razlika, činjenica je da raste broj onih koji se kunu u čari kako kažu, “grada u gradu”.

Ukoliko i vi želite kutak za sebe i svoju porodicu u mirnijem mestu prestonice, a opet da budete u toku i povezani sa svim, sve preko Save, a i Dunava je idealno za vas.  Ne mislimo samo pri tom na Blokove, već i na Zemun, i Bežaniju koja se izdvaja i zbog zelenila pa su zgrade same po sebi prave oaze. Donosimo vam nekoliko predloga sjajnih ponuda “preko mosta”.

MB BLOK, smešten je na obodu Zemuna, a do naselja Bežanijska kosa. Lokacija se nalazi u mirnom delu gde se formira nova gradska celina blizu poslovnih dešavanja, ali u isto vreme izdvojena u opuštajućem okruženju. Ovaj položaj je zato idealan za mlade poslovne ljude i porodice koje žele udoban gradski komfor. Takođe, i stariji sugrađani mogu naći svoje mesto van buke i gužve, a opet, da zadovolje sve svoje potrebe. MB Blok nudi veliki izbor stanova različitih struktura, kvalitetne ekološke materijale i moderan dizajn stanova. Obezbeđena su i parking mesta, a zgrada poseduje energetski pasoš. Kvadratura stanova je od 27 metara kvadratnih pa do 113.

Rade Končara 93 je na odličnoj lokaciji u Zemunu, u blizini Doma zdravlja, autobuske stanice, nekoliko osnovnih škola sa podzemnom garažom, ostavama, liftom, opremljen po najsavremenijim zahtevima stanovanja sa stanovima svih struktura. U ovom objektu je ostalo još malo stanova za prodaju, pa savetujemo da požurite. Naročito, ukoliko ste u potrazi za većim stanom. Investitor ovog kompleksa je Zemun invest.

Miodraga Petrovića Čkalje je stambeni kompleks od preko 10.000 metara kvadranih. Nalazi se na najlepšem delu Ledina, kod nove crkve Sv. Apostola Mateja. U novoplaniranom kompleksu zgrada sa kompletnim urbanim sadržajima i infrastrukturom. Investitor je Prelić gradnja, i poručuje budućim kupcima da je investicija u ovu nekretninu odlična isplativost zbog same pozicije, infrastrukture, kvaliteta gradnja kompleksa i svega što dolazi vremenom. Stanovi u ponudi su kvadrature od 32 do 68 metara kvadratnih, a u cenu je uključeno vlasništvo asfaltiranog numerisanog parking mesta.

Novobeograđani, i oni koji se tako osećaju, ove projekte novogradnje možete da pogledate detaljno na portalu 4zida. Osim informacija o materijalima, možete videti i fotografije objekata, ali i kontaktirati direktno investitora ukoliko imate nejasnoća.

Pogledajte ponudu: STANOVI BEOGRAD NOVOGRADNJA

Ključne reči

Reci nam šta misliš o ovom članku. Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

top