4zida.rs svrstan među pet najboljih poslovnih i društvenih servisa

Sajt za oglašavanje nekretnina 4zida.rs proglašen je za jedan od pet najboljih sajtova u kategoriji „Poslovni i društveni servisi“. Ovim priznanjem sajt 4zida.rs je svrstan u prestižan izbor „Top 50 – najbolje iz online sveta“ koji već 24 godine organizuje poznati časopis PC Press.

U ime kompanije 4zida.rs nagradu je primila Branislava Gajić Stanojević, direktorica 4zida.rs i jedan od osnivača Infostud grupe. Prilikom preuzimanja priznanja ona se pre svega zahvalila svom timu od dvadest i nešto ljudi koji vredno rade na ovom biznisu, a zatim dodala:

– Infostud grupa je na ovom tržištu već dvadeset godina i poznato je da smo jedni od pionira digitalnih biznisa. Digitalizovali smo tržište zapošljavanja, tržište prodaje automobila, sada digitalizujemo tržište osiguranja. Ono što mi je posebno drago je da smo na tržište nekretnina, kojim se bavi naš portal 4zida.rs, ušli mnogo kasnije, kada je ono već bilo izgrađeno i kada su tu postojali i drugi igrači – rekla je Branislava Gajić Stanojević i dodala:

Uspeli smo da pomognemo da samo tržište nekretnina napreduje i da stvorimo dodatnu vrednost i nove kvalitete za naše korisnike i to je ono što mi je posebno drago – zaključila je Branislava Gajić Stanojević i još jednom se zahvalila PC Pressu na dodeljenoj nagradi.

4zida.rs – Top 50 najbolje online stvari

Osim 4zida.rs, u kategoriji „Poslovni i društvenih servis“ priznanja su dobili i sajtovi eponuda.com, kliping.rs, deskandmore.com, a sajt eUprave proglašen je za najbolji iz ove kategorije.

Nagrade su takođe dodeljivane i u kategorijama „Informativni portali“, „E-commerce“, „Sport i turizam“, „Obrazovanje i kultura“ i „Dom i zabava“. Na događaju su nagrađivane i aplikacije, profili na društvenim mrežama, a dodelje su i specijalne nagrade Digital Responsibility, Digital Care, kao i posebna nagrada publike.

Publika nominovala favorite

Ovogodišnji žiri činili su ugledni profesionalci iz sveta digitalnog marketinga i medija – Anđelka Ducić, Istok Pavlović, Sanja Lalević, Uroš Bogdanović, kao i urednici PC Press-a. Stručni žiri ocenjivao je sadržaj, ažurnost i dizajn predloga i izabrao TOP 50 najboljih sadržaja na online nebu.

Publika PC Pressa je tokom prethodnih meseci nominovala svoje favorite među kojima je žiri birao pobednike, što ovoj nagradi daje posebnu vrednost.

Sajt 4zida.rs je, od svog osnivanja, usmeren ka konstantnom rastu i razvoju. Kao jedan od najvažnijih imperativa poslovanja vidi u pružanju dodatne vrednosti i kvalitetnog proizvoda svojim posetiocima i klijentima.

Ovu nagradu vidimo kao priznanje za sve do sada urađeno, ali i kao motiv da nastavimo istim putem.

Ključne reči

Reci nam šta misliš o ovom članku. Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

komentari

 • Realno najbolji u svojoj oblasti i to daleko ispred drugih

 • Odlicni ste. Bilo bi dobro kada bi imali nacin da omogucite pretragu koja bi pokazala kojim nekretninama je cena pala. Ili da imate opciju da korisnicima posaljete email kada neka od nekretnina smanji cenu.

  • Jasmina, 4zida.rs /

   Zdravo! Hvala na komentaru. Na 4zida.rs nema pretrage nekretnina sa sniženom cenom, ali šaljemo mejlove kada neka nekretnina pojeftini. Potrebno je da nekretninu tj. oglas dodaš u “omiljeni oglas” (označiš “srce” ispod detalja o nekretnini). Nakon toga, otvara se prozorčić sa pitanjem da li želiš da primaš mejlove kada ta nekretnina pojeftini i mejlove kad se pojave slične nekretnine. Označavanjem tih polja, dobijaćeš mejlove po tim kriterijumima.

   Nadamo se da smo pomogli. Zidarski pozdrav 🙂

 • Apsolutno. Super interfejs, nema bagovanja, svaka sekcija na svom mestu. Zasluzeno.

top