profilna slika

Petosoban stan na prodaju, Cara Lazara, 570.000€, 158m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 71388204 • Proveren: pre 4 minuta

570.000 €
158 m² 5 soba 3/5 spratova
Cara LazaraBeograd centar, Stari Grad opština, Beograd
2 godine na 4zida

Cena:
570.000 €
Cena po m2:
3.608 € / m2
Površina:
158 m²
Broj soba:
5 soba
Spratnost:
3/5 spratova
Unutrašnje prostorije:
kupatilo, toalet
Šifra oglasa:
71388204
Oglas proveren:
pre 4 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

  Svaka priča o Beogradu počinje iz samog centra njegovog srca, iz jezgra odakle je počeo da se razvija i širi na obe strane Save i Dunava. To naše, gradsko srce pripada svima koji vole ovaj grad od starosedelaca do novih generacija koje  danas u njemu pronalaze svoj dom. Najdragoceniji i najvažniji kulturnoistorijski spomenici  znamenja su strogog centra grada. Njih čuvamo i štitimo, njima se ponosimo. 
   U zaštićenoj, pešačkoj zoni  nalazi se ulica koja je dobila ime po jednoj od najznačajnijih ličnosti srpske istorije Caru Lazaru. Tik uz Knez Mihajlovu i Kralja Petra, ova mirna ulica zrači otmenošću prefinjene  gradske atmosfere. Sliku iz ovog kraja upotpunjuje i obližnja svetinja Saborna crkva sa Patrijaršijom, jedna od najstarijih škola, kao i čuveni Znak pitanja, legendarni Petlić i još mnogo vidljivih i nevidljivih simbola srca Beograda. Uz malo mašte i na ovom potezu možete prošetati kroz celu istoriju jednog naroda... 
   Živeti u centru centra, daje posebnu notu svakodnevici. Korak po korak smenjuje se nasleđe iz prošlosti sa obeležjima modernog, savremenog života u najprefinjenijem delu jednog od najstarijih gradova u Evropi. Dinamika urbanog razvoja ovde je bila u funkciji isticanja najboljeg što Beograd ima. Stara arhitektura je umivena i osvežena a moderan tržni centar u Rajićevoj efektno uklopljen u ambijent.  Svaka zgrada ovde ima svog junaka iz bliske ili daleke prošlosti. Brojni umetnici, intelektualci, sportisti i  boemi rado su birali ovaj kraj za svoj dom. To je deo grada koji ćete s ponosom pokazati svakom gostu, u kome vam nikada neće biti dosadno, za koji nikome ne morate da objašnjavate gde se nalazi, u kome će i deca vaše dece želeti da ostanu. 
   Stan koji vam nudimo je klasični salonac, u svojoj najboljoj izvedbi, jedini stan na spratu. Arhitektonski lepa zgrada sa kraja dvadesetih godina prošlog veka zaslužuje da se “umije”, i za to je grad usvojio plan i izdvojio budžet. Novih stanova ima i biće ih uvek, Beograd se gradi i razvija. Klasičnih salonaca, ove veličine ima onoliko koliko ih ima, i retko su u ponudi. Ovo je jedinstvena prilika za poznavaoce i ljubitelje starog, romantičnog Beograda. Nekog ko će renoviranjem ove jedinstvene nekretnine da joj ulije novi život i stvori svoj dom za sebe i svoja pokolenja.


Stambeni krediti

Banka Intesa Logo
2.176 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
OTP Banka Logo
Ova banka nema ponudu za zadate uslove kredita
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
NLB Komercijalna Banka Logo
Ova banka nema ponudu za zadate uslove kredita
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija

Pogledaj kalkulatore kredita i osiguranja


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Cena kvadrata posmatrane nekretnine u odnosu na prosek za kraj Beograd centar

undefined3.608 € /m2
2.444 € /m23.353 € /m24.263 € /m2

Osiguranje domaćinstva online

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više

570.000 €
KW Cvetković-Roškov
2 godine na 4zida