profilna slika

Trosoban stan na prodaju, Beograd na vodi, 256.888€, 71m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 202 • Proveren: pre 3 minuta


Cena:
256.888 €
Cena po m2:
3.618 € / m2
Tip:
Stan u zgradi
Površina:
71 m²
Broj soba:
3 sobe
Uknjiženost:
uknjiženo
Spratnost:
1/13 spratova
Nameštenost:
prazno
Šifra oglasa:
202
Oglas proveren:
pre 3 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

U PONUDI IMAMO STANOVE RAZLIČITIH STRUKTURA U MNOGIM ZGRADAMA U BEOGRADU NA VODI.

Zgrada BW Scala je smeštena u trećem redu u odnosu na obalu Save, odmah iza Galerije Belgrade. Zahvaljujući otvorenom prostranstvu Savskog parka sa severa, pretežno niskom stambenom okruženju sa istoka i izdašnom prostoru između zgrada u ostalim pravcima, kompleks je okupan obiljem prirodne svetlosti i nudi neometane poglede na unutrašnje dvorište i park u njegovom produžetku. Pored toga, stanari na višim spratovima imaće privilegiju da uživaju u izuzetnim pogledima na obnovljeni modernistički objekat Art centra i staro gradsko jezgro, dok će svim stanarima na raspolaganju biti veliko uređeno unutrašnje dvorište koje predstavlja izolaciju od dinamičnog okruženja i bezbednu zonu za igru i rekreaciju za porodice sa decom.

Stanarima zgrade BW Scala biće omogućen lak, bezbedan i direktan pristup podzemnoj garaži sa parkiralištem na dva nivoa. U okviru zgrade, nalaze se uređeno zajedničko dvorište sa dečijim igralištem, dve recepcije sa obezbeđenjem i sistem za izbacivanje smeća za svaku stambenu jedinicu. Radi dodatnog komfora, u prizemlju će se nalaziti maloprodajni i ugostiteljski objekti za podmirenje osnovnih dnevnih potreba stanara.

Bilo da je u pitanju kupovina za sopstvene potrebe, investicija ili za izdavanje, pojedincima, parovima i porodicama na raspolaganju je izbor od 223 stambene jedinice, pažljivo projektovane da zadovolje kriterijume udobnosti i praktičnosti. Poseban naglasak stavljen je na život u neposrednoj blizini parka, u dinamičnoj stambenoj zajednici i okruženju koje obuhvata bogatstvo kulturnih i društvenih sadržaja. Izvanredni pogledi, obilje prirodne svetlosti i protok svežeg vazduha samo su neke od dodatnih vrednosti koje pruža život u Belgrade Waterfront-u.

Stambene jedinice u okviru zgrade BW Scala projektovane su prema raznovrsnim potrebama stanara. Studio jedinice, kao i one sa jednom i jednom i po spavaćom sobom optimalan su izbor za pojedince i mlade parove, kao i za investitore koji traže siguran povraćaj uloženih sredstava. Za sve kojima je potreban prostraniji životni prostor, kao što su porodice sa decom, BW Scala nudi funkcionalne stanove sa dve i tri spavaće sobe, kao i izvanredne penthause sa četiri spavaće sobe.

Stambena zgrada BW Scala podrazumeva stil, funkciju i kvalitet u svim aspektima savremenog života. Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u čitavoj zgradi, garantujući osećaj istinske prefinjenosti, dok visina plafona od 2,8 m dodatno pojačava osećaj prostora u dnevnim i spavaćim sobama. Terase u svim stanovima sadrže prozore od poda do plafona, podove prekrivene pločicama i eksternu jedinicu za klimatizaciju.
Svaki stan u zgradi BW Scala je odraz standarda visokog kvaliteta koji je postao sinonim za Belgrade Waterfront. Višeslojni parketi pokrivaju podove svih dnevnih boravaka, trpezarija i hodnika. Kupatila su opremljena akrilnim kadama u stambenim jedinicama sa dve ili više spavaćih soba, tuš kabinama sa staklenim zidovima u svim jedinicama i sanitarijama poznatih proizvođača. Svaki stan sadrži multi-split sistem za klimatizaciju sa jednom spoljnom jedinicom za ceo stan i unutrašnjim jedinicama za dnevni boravak i svaku spavaću sobu, kao i sistem za centralno grejanje.

Agent Luka, tel.: 063/ 8771 373


Stambeni krediti

Banka Intesa Logo
810 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
OTP Banka Logo
945 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
NLB Komercijalna Banka Logo
846 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija

Pogledaj sve ponude za stambeni kredit


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Cena kvadrata posmatrane nekretnine u odnosu na prosek za kraj Savski Venac

undefined3.618 € /m2
2.054 € /m23.075 € /m24.097 € /m2

Osiguranje domaćinstva online

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više


Slični oglasi

Trosoban stan stan u zgradi za prodaju, uknjižen, Beograd na vodi, 71 m2, na 1. spratu.

256.888 €
Benefit nekretnine
1 godina na 4zida