Zmaj Jove Jovanovića, Kancelarija

Centar, Pančevo grad, Pančevo opština


Površina1710 m2
Cena po m2760 €/m2
UknjiženostUknjiženo
GrejanjeStruja
StanjeUobičajeno
OpremljenostPrazno

Dodatni opis

*********** Poslovna zgrada u centru Pančeva. Zemljište pod objektom 563m2. Sastoji se iz prizemlja, sprata i potkrovlja. Takođe ima tri ulaza sa spoljne strane, kao i sigurnosna vrata tj.izlaz u hitnim situacijama. Zgrada ima 20 mokrih čvorova, kao i telefon, internet, kablovsku i potpuno je renovirana 2018.godine što se tiče unutrašnjih radova, a fasada je rađena 2016.godine. Zbog samog broja mokrih čvorova idealna je za hotel ili hostel, a obzirom da ima još dva odvojena ulaza postoji mogućnost za više firmi u istom objektu. Zgrada ima svoj privatni parking sa ulazom kao i gradski ispred same firme. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Šifra oglasa:
5096
Datum kreiranja:
12.04.2019 (18:50)
Oglas proverila agencija:
12.04.2019 (18:50)
Parking:
1 parking mesto
Opremljenost:
Telefon , Internet , klima
Unutrašnje prostorije:
Kupatilo

Pri razgledanju nekretnine, zamolili bismo te da se pridržavaš propisanih mera u borbi protiv COVIDA-19 i da nosiš masku i rukavice.


Kupovina na kredit

%
25 Godina

Iznos kredita je 1040000€, kada je od iznosa nekretnine oduzeto učešće.

Najniže mesečne rate banaka za kupovinu ove nekretnine su:
script

Slični oglasi na mejl

Zmaj Jove Jovanovića, Kancelarija, Centar, Pančevo grad, Pančevo opština

1.300.000 €

Kancelarija za prodaju, Centar, 1710 m2, uknjižena. Stanje - uobičajeno, grejanje na struju, ima kupatilo. Ima parking mesto.