profilna slika

Ugostiteljski objekat na prodaju, Gradske lokacije, 2.500.000€, 2000m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: PU871 • Proveren: pre 13 dana


Cena:
2.500.000 €
Cena po m2:
1.250 € / m2
Tip:
ugostiteljski objekat
Površina:
2000 m²
Uknjiženost:
uknjiženo
Grejanje:
centralno grejanje
Stanje:
renovirano
Infrastruktura:
prilaz za invalide, dvorište, tavan, alarm, sauna, terase (3), fitnes, recepcija, Bazen za plivanje
Unutrašnje prostorije:
kupatila (3), toaleti (3), kuhinja, ostava
Opremljenost:
telefon, kablovska, ventilacija, kuhinjski elementi
Internet:
Kablovska
Šifra oglasa:
PU871
Oglas proveren:
pre 13 dana
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Hotel Terme Tiski Cvet Novi Bečej

2.000 m2 objekata i 2.177m2 zemljišta hotela koji radi u punom kapacitetu

Hotel Terme Tiski cvet se nalazi na idealnoj lokacijskoj poziciji, na samo 50km od Novog Sada, 110km od Beograda  i 40km od Zrenjanina. Hotel Terme Tiski cvet ima tri zvezdice, nalazi se u centru Novog Bečeja uz samu obalu reke Tise. Obuhvata površinu od  2.000m2 i poseduje nekoliko pomoćnih objekata. Izgrađen je 1985. godine, ali je 2008. godine kompletno renoviran, pa danas ima moderan izgled i dizajn. Kapacitet hotela je 90 ležajeva u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Hotel raspolaže sa 4 lux apartmana (mini bar, led TV, klima uređaj) i 31 moderno uređenih soba. Sobe na drugom spratu poseduju i produžene krevete koji su podesni za smeštaj sportista. Na prvom spratu hotela se nalazi Wellness i spa centar sa savremenim dizajnom koji poseduje đakuzi (3x2m), saunu, kupatilo, tursko kupatilo i kneipp klupe. Ideja je da se jedna soba spoji sa Wellness-om i da to bude privatan spa.


Hotel Terme Tiski cvet poseduje i veliku salu sa 300 mesta pogodnu za svadbe, razne vrste proslava, kao i za seminare, team buildinge i nastavu u prirodi. Sala poseduje i pregradni zid, tako da po potrebi se može smanjiti i za manje skupove. Modernog je dizajna, klimatizovana je i spojena sa centralnom kuhinjom. Godišnje oko 20-30 svadbi se organizuje u hotelu, kao i razne druge proslave, rođendani i slična okupljanja. Dugogodišnja predanost radu doprinela je da restoran dobije poverenje klijenata. U sklopu hotela se nalazi i moderan caffe Venezzia površine 110m2. Caffe poseduje letnju baštu sa fontanom i predstavlja savršeno mesto za opuštanje, zabavu i druženje mladih iz grada i okoline.


Najveća prednost hotela je sopstvena bušotina termomineralne vode koja je na dubini od 600m. Izdašnost bušotine je 10 l/sec. Voda je izuzetnog kvaliteta pogodna za balneološke svrhe. Pored vode na 1m3 ima i gasa 1,3m3 (metana). Ovo daje mogućnost izgradnje kogeneracijskog postrojenja za proizvodnju struje ili grejanja 20.000m2 grada. Izvor tople mineralne vode nas je opredelio da izgradimo nov WELLNESS & SPA centar sa jedinstvenom i lekovitom vodom. Wellness je zatvorenog tipa površine 230m2 i poseduje dve saune (infra i finska), tepidarijum, bazen (3,5 x 9m) i prelivni bazen, đakuzi (5 x 2m). Koristi se isključivo voda iz bušotine. U sklopu zatvorenog dela nalaze se svlačionica, soba za masaže, relax soba (predviđena je i slana soba i kupatilo sa dva WC-a). Cela površina spa centra je obezbeđena podnim grejanjem i koristi se gas iz bušotine.


Hotel poseduje otvoren kompleks bazena veličine 20 x 6m i hidromasažni bazen, kao i dečiji bazen 2 x 3m, WC-ima i restoranom.


Stambeni krediti

Banka Intesa Logo
7.882 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
OTP Banka Logo
Ova banka nema ponudu za zadate uslove kredita
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
NLB Komercijalna Banka Logo
Ova banka nema ponudu za zadate uslove kredita
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija

Pogledaj sve ponude za stambeni kredit


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Ugostiteljski objekat za prodaju, uknjižen, Gradske lokacije, 2000 m2. Stanje - Renovirano, Centralno, ima terasu, ima kupatilo, ima toalet.

2.500.000 €
Sigma ZR
4 godine na 4zida