Lokal na prodaju, Bulevar Nemanjića, 6.000€, 9m² · 4zida

Lokal na prodaju, Bulevar Nemanjića, 6.000€, 9m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 8846 • Proveren: pre 15 sati

6.000 €
Lokal 9 m²
Bulevar NemanjićaBulevar Nemanjića, Medijana, Gradske lokacije, Niš
3 godine na 4zida

Cena:
6.000 €
Cena po m2:
667 € / m2
Tip:
lokal
Površina:
9 m²
Uknjiženost:
uknjiženo
Grejanje:
TA peć
Stanje:
uobičajeno stanje
Šifra oglasa:
8846
Oglas proveren:
pre 15 sati
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Opis lokacije: U prilici smo da vam ponudimo lokal na izuzetnoj lokaciji, pogodan za različite delatnosti.
 
Opis Lokala: Lokal se nalazi na pijaci Boško Buha, na Bulevaru Nemanjića. Objekat je montažni i uz njega ide rashladna vitrina dimenzija 1,6m X 0,5 m, rashladna komora 4m3, kasa i vaga. Na podu je patos.  
 
* Naslovna fotografija je informativnog karaktera.
 
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 067/7-333-018. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs 
Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
Agencijska provizija je 2%.
Registarski broj posrednika: 669
Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. 
Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima. 
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup.  Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.
 ID oglasa: 8846.


Stambeni krediti

Da li sam kreditno sposoban?

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Lokal za prodaju, uknjižen, Bulevar Nemanjića, 9 m2. Stanje - Uobičajeno, TA peć.

Reklama
Reklama