profilna slika

Građevinsko zemljište na prodaju, Brzi Brod, 15.000€, 561a

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 9388 • Proveren: pre 13 minuta


Cena:
15.000 €
Cena po aru:
27 € / a
Tip:
građevinsko zemljište
Površina:
561 a
Uknjiženost:
uknjiženo
Šifra oglasa:
9388
Oglas proveren:
pre 13 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

GRADSKO GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE 561 m2 
Opis lokacije: Zemljište se nalazi na kraju naselja Trošarina u blizini Elektronske industrije. 
Opis zemljišta: Plac pravouganog oblika.
Front 19 m
Dubina 30 m 
Svi potrebni priključci nalaze se do samog placa. Asfaltirana ilica je na 15m do samog placa vodi makadamski put. 
Agencijska usluga koju plaća kupac iznosi 700e
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 064/25-100-25. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs
Registarski broj posrednika: 669
Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. 
Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima. 
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup.  Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.ID oglasa: 9388.


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Građevinsko zemljište za prodaju, Brzi Brod, 561 a, uknjiženo.

15.000 €
Avenija nekretnine NIŠ
2 godine na 4zida