Poljoprivredno zemljište na prodaju, irig, 1€, 296a

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 12 dana

1 €
Poljoprivredno zemljište 296 a uknjiženo
irigGradske lokacije, Irig
8 godina na 4zida

Cena:
1 €
Cena po aru:
0 € / a
Tip:
poljoprivredno zemljište
Površina:
296 a
Uknjiženost:
uknjiženo
Oglas proveren:
pre 12 dana
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Voćnjak krušaka na 3 hektara zemljišta – ulaganje u posao ili dobra investicija.
Kada u ponudi imate nekretninu o kojoj možete pričati, koju možete sa pravom hvaliti i koju jedva čekate da predstavite na tržištu, onda je pravo zadovoljstvo raditi ovaj posao.

Veoma smo ponosni što smo ekskluzivni posrednici u prodaji jedne takve nekretnine.

U prilici smo da Vam predstavimo poljoprivredno zemljište u Vojvodini u Sremu, ali nije to obično zemljište i njiva. Radi se o voćnjaku pod zasadom krušaka rekli bi jedinstvenim u tom kraju..

 

Lokacija ne može biti bolja
Počećemo upravo od lokacije koja ima posebnu vrednost. Voćnjak se nalazi u opštini Irig  na potezu budućeg Fruškogorskog koridora. Najveća vrednost ove lokacije je što do voćnjaka dolazite odličnim putem -tucanikom (300 m od asfaltnog puta) . Ovo je poznat voćarsko-vinogradarski kraj koji se generacijama održava a u poslednje vreme rekli bi da smo svedoci vraćanja agraru i zemlji i taj trend je u porastu i dalje.

Voćnjak na 3 hektara zemljišta
Voćnjak se prostire na 3 hektara  poljoprivrednog zemljišta, konfiguracija terena je ravna, a voćnjak kompletno  ograđen.

Ukupno oko 6000 stabala kruške .Kruška je svakako rado gajeno voće zbog velike upotrebne vrednosti ploda.S obzirom da kraj u kome se nalazi voćnjak ima pogodne prirodne uslove za gajenje kruške to svakako treba iskoristiti.

 

Različite sorte kruške
U voćnjaku su zastupljene sledeće sorte:

“Viljamovka”-sazreva u drugoj polovini avgusta

“Abate fetel”-sazreva krajem septembra

“Santa Maria”- sazreva polovinom avgusta

Voćke su stare 8 godina, stabla su zdrava, redovno se oblikuju i održavaju. (voćke još nisu dostigle pun rod).

Za celokupan rod kruške obezbedjen je prodajni plasman a postoji mogućnost dogovora i u vezi održavanja voćnjaka.

Bunar i sistem navodnjavanja kap po kap kao i savremena protivgradna oprema
Na placu se nalazi bunar dubine 184 m sa pitkom vodom-zdravstveno ispravnom za piće i to nosi veliku vrednost kod ove nekretnine.Voćnjak je pokriven  savremenom protivgradnom opremom-zaštitnom mrežom sa stubovima a sproveden je sistem navodnjavanja kap po kap koji je direktno vezan za bunar.

Uknjižen manji objekat i trofazna struja
Na placu postoji stara ali uknjižena vikend kuća površine 20 m2 koja nije uslovna ali trenutno služi za skladištenje sistema za zalivanje i ormara za struju.

Na placu postoji i priključak struje.Na placu je i septička jama.

Dobra investicija ili siguran biznis to ćemo ostaviti Vama da odlučite, ali u svakom slučaju šta god odlučili ovde ne možete pogrešiti.

Ne samo što kupujete poljoprivredno zemljište i fantasičan voćnjak, kupujete i dobru lokaciju na kojoj uvek možete organizovati bilo koju poljoprivrednu proizvodnju ili neku možda turističku delatnost u budućnosti.

Nadamo se da smo Vam dali dovoljno dobrih argumenata da nam se javite, jedva čekamo da Vam pokažemo voćnjak krušaka u Irigu.

Sve informacije o prodaji i ceni ove nekretnine možete dobiti ako pozovete Real House, mi smo ekskluzivni posrednici u prodaji ovog imanja.


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Poljoprivredno zemljište za prodaju, Gradske lokacije, 296 a, uknjiženo.

Reklama
Reklama
1 €
Real House Nekretnine
8 godina na 4zida