profilna slika

Građevinsko zemljište na prodaju, Vinogradska 123, 200.000€, 21a

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 44 minuta


Cena:
200.000 €
Cena po aru:
9.524 € / a
Tip:
građevinsko zemljište
Površina:
21 a
Uknjiženost:
uknjiženo
Oglas proveren:
pre 44 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Pozdrav. 
Ne budite lenji, pročitajte jer ćete vi imati veću korist u svakom smislu od ovoga, nego ja.

Površina 21 ar i 13 m2. VInogradska 123, Surčin na samoj granici sa GO Novi Beograd.
4 parcele su u pitanju što je prednost, 4578, 4579, 4580, i 4581 KO Surčin. Legalizovan je objekat od 73m2 preuzet iz zemljišnje knjige, tako da na osnovu njega može nadogradnja građevinska, itd. Ima telefonski i električni i vodovodni priključak. 
Drugi objekat ima 341m2, ali nije legalizovan. Izgrađen je pre 2015, tako da se i on može legalizovati lako, jer je podnet zahtev za legalizaciju pre 2015, što samim tim znači da bi građevinska dozvola za investitora koji gradi zgradu bila znatno jeftinija ako bi se išlo na taj način.
Ili jednostavno, za vrtić, zdravstvenu ustanovu, ustanovu bilo kog tipa, smeštaj za strane studente ili porodičnu novu veliku kuću, teretanu, šoping centar ili ugostiteljske objekte ili AirnBnB - sve bi išlo jeftinije pri pribavljanju građevinske dozvole.

Jako miran kraj preko puta  Supermarketa Aman blizu stanice. 
VInogradska ulica se zatvara, tako da će kraj biti još mirniji, jer će sav saobraćaj da se orijentiše na deonicu Novi Beograd - Surčin i krak prema aerodromu koji su u izgradnji. Ovo je velika površina na jednoj od lokacija jako blizu grada, i da imam ove pare uzeo bih i ja sve ovo, jer je neverovatno kakav je to sve potencija. U blizini što možete da vidite i na javnom uvidu na sajt Geosrbija, nalazi se mnogo manji plac gde je čovek napravio košarkaški ili teniski teren za svoje potrebe.  

Meni je ovo idealno i za nekoga ko želi da obezbedi svoju porodicu i potomke do kraja života jer ima neverovatno mnogo prostora. 

Ja sam sin jednog od suvlasnika, za sve informacije ću Vam proslediti samo broj konkretnog suvlasnika ujaka koji bolje zna sve oko toga. Mogu i ja pomoći ako nešto zatreba. Viber/SMS prvo.

Ne bih propuštao ovu priliku čak i da sam trgovac - a da imam para, jer vrednost ovog zemljišta će da raste u budućnosti kako se Novi Beograd bude širio sa tim putem, a pošto je preko puta  Aman direkcija, ali mala, tu će biti sigurno prostor za razne stvari, pa i kineski tržni centar u Surčinu je na sličnoj površini kao i ovo izgrađen, a cena se promenila i raste na gore samo.
Postoji Plan detaljne regulacije područja uz Vinogradsku ulicu, te možete i sami da vidite kako će ceo taj kraj izgledati za par godina. Ni sam nisam verovao u Beograd na Vodi, ali svidelo se to nama ili ne - eto ga sad tu. Ono što odobre kao plan detaljne regulacije - ne da se ostvari, nego mora da se ostvari. Ipak je ovo zemlja Srbija, a mnogi biznismeni su već pokupovali zemlju u ovom području oko onog kraka Novi Beograd - Surčin.

Ima i informacija o lokaciji izvađena.  Ovo je nasleđe moje babe, lično ne varam ljude, tako da ovolika cena jeste podložna izmeni za sada - jer su cene parcela na NBG-u otišle jako na gore od vremena kad sam postavio ovaj oglas sa prvobitnom cenom. 
To je stvar mogućeg dogovora sve sa vlasnicima, a ja nisam jedan od njih.


Imajte u vidu da ovo nije neki tamo Železnik ili ta periferija Beograda sagrađena na brzinu, nego sada i zvaničan nastavak Novog Beograda sa elitnim naseljem budućim upravo uz Vinogradsku ulicu ili pogledajte onaj plan što sam spomenuo, pa procenite gde će elitno naselje biti, ali u moru svih zgrada, ovo meni i to ne kažem zato što sam ja potomak naslednika - deluje da će biti kao onaj deo elitni gde živi Brena na Bežanijskoj kosi i ne samo što će biti, nego i već sada mnogo ljudi poseduje takve nekretnine uz Vinogradsku. 
Polako će sve periferno tamo gde su otpadi ili tako neke stvari da se izbacuje iz Vinogradske, autobuske linije će da se dodavaju, jer je ovo produžetak Novog Beograda i zvanično. 

Najiskrenije, iako investitor ima para najviše za ovo da pravi zgrade neke, ja ne bih pravio zgradu, već bih ovo za porodicu napravio zbog postojanja prirode. Odrastanje u kavezu i odrastanje u dvorištu ovolikom za zdravlje dece ne može da se poredi, a pored toga i roditelji kao hobi ili baba i deda mogu da imaju jedan delić placa za svoje aktivnosti. Sve što želite ili možete da zamislite - može da se uradi, i ne postoji idealnije ništa u smislu gradnje za porodične potrebe od ovoga. 
Jer pored svega, taman ovo zemljište koje je gore malo više, možete da nagnete dole i izdignete malo plac, a možete i da sve bude ravno, a možete i da ostavite ovako kako jeste - meni je sve super, jer u svakom slučaju se možete grejati na toplotnu pumpu koja je najbolji izvor grejanja jer u potpunosti radi na resurse prirode, a kada uz to povežete i solarne panele ili energiju vetra eventualno - dobićete samoodrživ objekat energetski.

Ako ste zainteresovani, pišite mi prvo na Viber poruku da budem slobodan da se čujemo, a onda mogu da vam objasnim sve ili da vam prosledim broj ujaka sa kojim ovih dana baš treba napokon da uhvatim vreme da se dogovorim oko svega ovoga, da li ćemo čekati veću cenu koje će biti sigurno ovim tempom ili ćemo naći kupca. U celosti se prodaje sve, ili 4 dela zajedno, možda ako neka braća ili partneri hoće da ulože ravnopravno - onda je idealno, jer se već zna šta je čije u tom slučaju, pošto je cela parcela podeljena na 4 dela.

Sve najbolje.

Claude FlorieClaude Florie avatar

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Građevinsko zemljište za prodaju, Ledine, 21 a, uknjiženo.

200.000 €
Claude Florie