profilna slika

1-etažna kuća na prodaju, Olimpijska ulica, 185.000€, 153m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 81335351 • Proveren: pre 43 minuta


Cena:
185.000 €
Cena po m2:
1.209 € / m2
Površina:
153 m²
Broj etaža:
1-etaža
Broj soba:
5 soba
Grejanje:
grejanje na struju
Garaža:
1 garažno mesto
Parking:
2 parking mesta
Unutrašnje prostorije:
kupatila (2)
Opremljenost:
internet, klima
Šifra oglasa:
81335351
Oglas proveren:
pre 43 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Kraljica banjskog turizma, kako neformalno nazivaju Vrnjačku Banju, od davnina je bila poznata po svojim lekovitim izvorima. Ovo područje je bilo naseljeno još u praistoriji. Arheološki nalazi, oruđe iz mlađeg kamenog doba, otkrivaju mogućnost da su i praistorijski ljudi koristili banjske izvore. O lekovitosti vode u Vrnjačkoj Banji prvi put se može čuti u doba Rimljana. Oni su na ovom mestu izgradili lečilište Aquae Orcinae, i izvor tople vode Fons Romanus. Veruje se da su prethodno i starosedeoci, keltsko pleme Skordisci, koristili vodu sa izvora za piće, kupanje i lečenje. Koliko je banjska voda bila čuvena u antičko doba, najviše govore brojni zlatnicna čuvenomi koji su pronađeni. Rimljani su bacali tadašnje novčiće u bunare. Osim zlatnika iz 2. do 4. veka, u banji su takođe pronađeni i ostaci bazena za kupanje.  
 Vrnjačka Banja smeštena je u Centralnoj Srbiji, u oblasti Raška. Nalazi se na samo 200 km od glavnog grada, Beograda, 25 km od Kraljeva, i 7 km od Trstenika. Smeštena je u dolini reke Zapadne Morave. Vrnjačku Banju krasi bujna vegetacija. Kako se nalazi u šumsko – planinskom vencu Kopaonik, ona je prekrivena bogatim najčešće lipovim šumama. Pored lipe, u banji je dosta i zimzelenog drveća, bora i jela.  
 Izvori lekovite vode Vrnjačke Banje korišćeni su još u Antici. Ipak, prvi banjski lekar u modernoj istoriji bio je Josif Pančić. Po njegovim savetima vodom iz Vrnjaca lečio se i Pavle Mutavdžić, zahvaljujući kojem je otpočeo razvoj i gradnja prvih banjskih objekata.Sedam izvora mineralne vode nalazi se na području banje u Vrnjcima: Topla voda, Snežnik, Slatina, Jezero, Beli izvor, Borjak i Vrnjačko vrelo. Među njima nalaze se izvori i tople i hladne vode. Za lečenje se koriste Topla voda, Snežnik, Slatina i Jezero. Dve vode se i flaširaju kao stone mineralne vode. 
 U ovoj kraljici banjskog turizma možete da kupite kuću, kao odličnu investiciju za banjski turizam. Kuća se nalazi u naselju Raj, na samo dva minuta hoda od Sunny Hill Apartmana i Aqua Parka. 
 Ova divna porodična kuća čeka na novog vlasnika, projektovana za porodično stanovanje, prodaje se sa nameštajem koji je naručen po meri. Grejanje je obezbeđeno preko ugradnog kotla i radijatora, ogrev na struju, gas i čvrsta goriva. Kuća poseduje: hodnik, terasu, dva kupatila, od toga je jedno sa master sobom, ukupno tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezarija, garaža 20m2, galerija od 30m2 koja ne ulazi u uknjiženu kvadraturu. 
 Sretna kupovina.


Stambeni krediti

Banka Intesa Logo
583 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
OTP Banka Logo
681 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
NLB Komercijalna Banka Logo
609 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija

Pogledaj sve ponude za stambeni kredit


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Cena kvadrata posmatrane nekretnine u odnosu na prosek za kraj Gradske lokacije

undefined1.209 € /m2
314 € /m2778 € /m21.243 € /m2

Osiguranje domaćinstva online

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više

1-etažna kuća za prodaju, Gradske lokacije, 153 m2. Struja, ima kupatilo. Ima parking mesto. Ima garažno mesto.

185.000 €
KW Cvetković-Roškov
1 godina na 4zida