profilna slika

1-etažna kuća na prodaju, Prosek, 69.000€, 80m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 9393 • Proveren: pre 17 minuta


Cena:
69.000 €
Cena po m2:
863 € / m2
Površina:
80 m²
Broj etaža:
1-etaža
Uknjiženost:
uknjiženo
Grejanje:
centralno grejanje
Stanje:
uobičajeno stanje
Infrastruktura:
terasa
Nameštenost:
prazno
Šifra oglasa:
9393
Oglas proveren:
pre 17 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Opis lokacije: Naselje nadomak Niške Banje, idealno mesto za odmor.
Opis kuće: Kuća je višeetažna, sastoji se od prizemlja osnove 48m2 i sprata u dva nivoa. Na prizemlju je velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom. Na spratu se nalaze tri spavaće sobe od kojih dve imaju svoje terase i kpatilo.Na podovima je, parket na spratu, laminat u prizemlju, keramika u kupatilu. Spoljna stolarija je drvena. Grejanje je centralno preko samostalnog kotla. Kuća se nalazi na parceli od 4,5ari. U dvorištu pored kuće sagrađen je pomoćni objekat koji se sastoji od letnje kuhinje sa kupatilom i ostave ili šupe. Ispred same kuće je dvorište popločano betonskim pločama i deo dvorišta ima nastrešnicu ispod koje je moguće parkirati dva-tri automobila. Pored toga je bašta, zasađena zelenilom. Kuća je uknjižena kao i vlasnik i moguća je kupovina putem stambenog kredita.
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs 
Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
 
Agencijska provizija je 2%.
 
Registarski broj posrednika: 669
Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. 
Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima. 
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup.  Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
 
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.
 ID oglasa: 9393.


Stambeni krediti

Banka Intesa Logo
218 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
OTP Banka Logo
254 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
NLB Komercijalna Banka Logo
227 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija

Pogledaj sve ponude za stambeni kredit


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Cena kvadrata posmatrane nekretnine u odnosu na prosek za kraj Prosek

undefined863 € /m2
338 € /m2477 € /m2616 € /m2

Osiguranje domaćinstva online

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više


Slični oglasi

1-etažna kuća za prodaju, uknjižena, Prosek, 80 m2. Stanje - Uobičajeno, Centralno, ima terasu.

69.000 €
Avenija nekretnine NIŠ
2 godine na 4zida