profilna slika

1-etažna kuća na prodaju, Marger, 138.000€, 230m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 9312 • Proveren: pre 51 minuta


Cena:
138.000 €
Cena po m2:
600 € / m2
Površina:
230 m²
Broj etaža:
1-etaža
Grejanje:
grejanje na struju
Stanje:
uobičajeno stanje
Infrastruktura:
terasa
Nameštenost:
prazno
Šifra oglasa:
9312
Oglas proveren:
pre 51 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

NOVO U PONUDI - KRAGUJEVAC - 230m2
 
Opis lokacije: U prilici smo da Vam ponudimo porodičnu kuću na idealnoj lokaciji u gradu. U neposrednoj blizini je spomen park Šumarice.
 
Opis kuće: Kuća je površine 111m2 u osnovi, i poseduje 2 etaže ( P+I). Kuća se nalazi na placu površine 10 ari. U dvorištu je pomoćni objekat površine 40 m2. Prizemlje i sprat imaju isti raspored: dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe i kupatilo. Na podovima je parket, spoljna stolarija je drvena. Grejanje je na drva, s tim da su i radijatori postavljeni. Sam objekat ima 3 terase, od kojih je jedna na prizemlju, a dve na spratu po celoj dužini. Dvorište je uređeno, sa prelepom baštom, što ovu kuću čini jedinstvenom. Idealno mesto za porodičan život.
 
Postupak legalizacije pokrenut.
 
Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
 
 
 
Agencijska usluga koju plaća kupac iznosi 2 %.
 
 
 
Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju licne karte, u skladu sa Zakonom o specavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Clan 7. i Clan 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajuci u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zakljucenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.
Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 069601861. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs
Registarski broj posrednika: 669                                         
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tacnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bicete upoznati sa tacnom lokacijom nepokretnosti, pri cemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš licni utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Medutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehnickih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takode, može se desiti da sadržaj bude zastareo, medutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
 
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tacnost istih. Veoma cest slucaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.
 ID oglasa: 9312.


Stambeni krediti

Banka Intesa Logo
435 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
OTP Banka Logo
508 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
NLB Komercijalna Banka Logo
455 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija

Pogledaj sve ponude za stambeni kredit


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Cena kvadrata posmatrane nekretnine u odnosu na prosek za kraj Medijana

undefined600 € /m2
416 € /m2780 € /m21.144 € /m2

Osiguranje domaćinstva online

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više

1-etažna kuća za prodaju, Marger, 230 m2. Stanje - Uobičajeno, Struja, ima terasu.

138.000 €
Avenija nekretnine NIŠ
2 godine na 4zida