profilna slika

1-etažna kuća na prodaju, Bubanj, 70.000€, 210m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 9394 • Proveren: pre 14 minuta


Cena:
70.000 €
Cena po m2:
333 € / m2
Površina:
210 m²
Broj etaža:
1-etaža
Uknjiženost:
uknjiženo
Grejanje:
TA peć
Stanje:
uobičajeno stanje
Infrastruktura:
terasa
Nameštenost:
prazno
Šifra oglasa:
9394
Oglas proveren:
pre 14 minuta
Oglas kreiran:

Opis oglasa

KUĆA - NIŠ - BUBANJ
U prilici smo da vam ponudimo kuću na mirnoj lokaciji za porodični život u blizini spomen - parka Bubanj.
Kuća se sastoji od suterena koje je 30m2, prizemlja od 90m2 i potkrovlja u sivoj fazi kvadrature 90m2. Dvorište je 1,96 ari. Prizemlje poseduje 4 sobe, kuhinju i kupatilo, a suteren se sastoji od dve prostorije. Potkrovlje budućem vlasniku pruža mogućnost uređivanja po svom ukusu, a takođe poseduje i manju terasu. Grejanje je na struju i čvrsta goriva, stolarija je drvena. Parking moguć ispred objekta. Cela kuća zahteva renoviranje.
Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.
 
Naslovna fotografija je informativnog karaktera.
 
Ne postoji ni jedan razlog da odmah ne nazovete 069/601-261 i napravite prvi korak ka svom novom domu!
 
 Agencijska usluga iznosi 2 %.
Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju licne karte, u skladu sa Zakonom o specavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Clan 7. i Clan 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajuci u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zakljucenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.
Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 069/601-261. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs
Registarski broj posrednika: 669                                         
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tacnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bicete upoznati sa tacnom lokacijom nepokretnosti, pri cemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš licni utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Medutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehnickih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takode, može se desiti da sadržaj bude zastareo, medutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tacnost istih. Veoma cest slucaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.ID oglasa: 9394.


Stambeni krediti

Banka Intesa Logo
221 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
OTP Banka Logo
258 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija
NLB Komercijalna Banka Logo
231 €mesečno
Reprezentativni primer kalkulatora se nalazi na sajtu banke .
Više informacija

Pogledaj sve ponude za stambeni kredit


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Cena kvadrata posmatrane nekretnine u odnosu na prosek za kraj Bubanj

undefined333 € /m2
337 € /m2675 € /m21.013 € /m2

Osiguranje domaćinstva online

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više

70.000 €
Avenija nekretnine NIŠ
2 godine na 4zida