Nikole Đurkovića, 2-etažna kuća

Voždovac - Centar, Voždovac, Beograd


Površina131 m2
Cena po m22.901 €/m2
UknjiženostUknjiženo
GrejanjeEtažno
StanjeRenovirano

Dodatni opis

Kuća se nalazi u ulici Nikole Đurkovića. Ova jednosmerna ulica se prostire od Vitanovačke ulice do Kačerske i sastoji se od pretežno stambenih nepokretnosti. U neposrednoj blizini se nalaze banke, supermarketi, stadion Rajko Mitić, Fakultet organizacionih nauka, Saobraćajni fakultet, Univerzitet Singidunum, Bel Medic opšta bolnica, pošta, osnovna škola, gimnazija i drugi objekti…. U okolnim ulicama se nalazi veliki broj stanica autobusa i tramvaja gradskog prevoza, a u blizini je takođe i Autokomanda. Lokacija je odlično povezana sa svim saobraćajnicama. Ova kuća je porodično-stambena zgrada sa okućnicom. Građena je 1956. godine, ali je 2002. godine kompletno renovirana. Kuća je površine 131 m2, spratnosti Su+Pr i nalazi se na parceli površine 9,3 ara. Konstrukcija je zidana. Fasada je malterisana – španski zid, donji deo lomljeni kamen. Ulazna vrata su sigurnosna. Unutrašnji zidovi su bojeni, na određenim mestima su rađeni i gipsani radovi. Spoljna stolarija je drvena. Pod u sobama je parket i laminat, u mokrim čvorovima i kuhinji su pločice. Plac na kome se nalazi kuća je površine 9,36 a. Pored kuće se nalazi objekat - garaža. Ispred ulaza u kuću je letnjikovac, uzidan roštilj, u velikoj bašti je puno zelenila kao i četinari koji prave prirodni hlad i divnu atmosferu za uživanje. U dnu dvorišta je i uzidan bazen ovalnog oblika. Susedne kuće su niske i na velikoj daljini od granice placa, tako da uživanje u pogledu ne remeti ništa. Cvrkut ptica dodaje vrednost uživanju u ovom prelepom dvorištu. Ova kuća, odnosno plac na kome se nalazi je odlična investicija, kako kao postojeća, tako i kao novosagrađena (postoji i informacija o lokaciji – max. spratnost P+1+Pk, bruto 840m2, do 3 stambene jedinice). Za svaku je preporuku!

Datum kreiranja:
21.05.2020 (20:52)
Oglas proverila agencija:
02.06.2020 (19:46)
Godina izgradnje:
1956
Infrastruktura:
Terasa
Parking:
1 parking mesto , U dvorištu zgrade
Unutrašnje prostorije:
Kupatilo
Plac oko kuće:
9 a


Kretanje cena većine oglašenih kuća u kraju-Voždovac - Centar

Image
2.901 € /m2
915 € /m21302 € /m21688 € /m2
DETALJNIJA STATISTIKA O CENAMA U KRAJU -  Voždovac - Centar

Kupovina na kredit

%
25 Godina

Iznos kredita je 304000€, kada je od iznosa nekretnine oduzeto učešće.

Najniže mesečne rate banaka za kupovinu ove nekretnine su:
script

Cena za osiguranje ovakve nekretnine je:
1.599,65 RSD mesečno
(ukupno 19.195,83 RSD)

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara, udara groma, grada, tuče, eksplozije, izliva vode iz instalacije, provalnih krađa, loma stakla, odgovornosti prema trećim licima i zemljotresa.

Nikole Đurkovića, 2-etažna kuća, Voždovac - Centar, Voždovac, Beograd

380.000 €

2-etažna kuća za prodaju, Voždovac - Centar, 131 m2, uknjižena. Stanje - renovirano, etažno grejanje, ima terasu, ima kupatilo. Ima parking mesto, u dvorištu.