Gospodar Jevremova, Kuća

Skadarlija, Stari Grad, Beograd


Površina210 m2
Cena po m24.286 €/m2
UknjiženostUknjiženo
StanjeUobičajeno
OpremljenostPrazno

Dodatni opis

Odličan objekat u poznatoj gradskoj četvrti, na svega 500m udaljenosti od pešačke zone Knez Mihailove ulice. Živa lokacija sa velikim brojem restorana, kafea i komercijalnim sadržajima. Odlična povezanost sa svim delovima grada, te pešačka udaljenost od parka Kalemgdan, Knez Mihailove i reke ova lokaciju svrstava u ekstra zonu Starog grada. Objekat se nalazi u nizu kuća u pešačkoj zoni koja je obnovljena radi razvoja turizma i ugostiteljstva. Objekat za prodaju se prostire na tri etaže: suteren, visoko prizemlje i potkrovlje. Suterenski prostor je obnovljen i nedavno revnoviran, sa namenom obavljanja usližne delatnosti te poseduje manji šank i manju kuhinju, mokri čvor i ovoren prostor predviđen za smeptaj gostiju. U suterenski prostor se pristupa preko ulaza direktno sa ulice. Suterenski prostor je kružnim, veoma prostranim stepeništem povezan sa visokim prizemljem. Visoko prizmelje se sastoji od tri prostrana salona koja su za potrebe ugostiteljstva povezani u jednu celinu. Na visokom prizmlju nalazi se i opremljena kuhinja, te toalet za goste. Potkrovlje je adaptirano u jednu stambenu jednicu sa dve spavaće sobe. Objekat poseduje manju, lepu terasu kojoj se pristupa sa potkrovlja. Objekat poseduje dodatni ulaz iz bočne ulice, koji vodi na visoko prizemlje, te je moguće prostorno izdvojiti suteren od preostale dve etaže (visokog prizemlja i potkrovlja). Objekat je renoviran i rekonstuisan 2015. godine. Zona je u kojoj se nalazi objekat je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda. Kupac plaća proviziju.

Šifra oglasa:
3620
Datum kreiranja:
26.03.2019 (20:05)
Oglas proverila agencija:
26.05.2020 (18:05)
Godina izgradnje:
1930
Opremljenost:
Telefon , Kablovska , klima
Unutrašnje prostorije:
3 Kupatila

Pri razgledanju nekretnine, zamolili bismo te da se pridržavaš propisanih mera u borbi protiv COVIDA-19 i da nosiš masku i rukavice.


Kupovina na kredit

%
25 Godina

Iznos kredita je 720000€, kada je od iznosa nekretnine oduzeto učešće.

Najniže mesečne rate banaka za kupovinu ove nekretnine su:
script

102

Desk

Feniks sistem

Broj u registru: 6

Pogledaj sve oglase ovog oglašivača

Cena za osiguranje ovakve nekretnine je:
2.564,33 RSD mesečno
(ukupno 30.771,94 RSD)

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara, udara groma, grada, tuče, eksplozije, izliva vode iz instalacije, provalnih krađa, loma stakla, odgovornosti prema trećim licima i zemljotresa.

Slični oglasi na mejl

Gospodar Jevremova, Kuća, Skadarlija, Stari Grad, Beograd

900.000 €

Kuća za prodaju, Skadarlija, 210 m2, uknjižena. Stanje - uobičajeno, ima terasu, ima kupatilo.