Građevinsko zemljište na prodaju, La Morminc, 65.000€, 21a

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 87221786 • Proveren: pre 1 mesec

65.000 €
Građevinsko zemljište 21 a
La MormincOvča, Palilula opština, Beograd

Cena:
65.000 €
Cena po aru:
3.095 € / a
Tip:
građevinsko zemljište
Površina:
21 a
Šifra oglasa:
87221786
Oglas ažuriran:
pre 1 mesec
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Prodajemo građevinsku parcelu u neposrednoj blizini naselja Ovča, na samo 2 minuta od obilaznice oko Beograda, 10 minuta od Pančevačkog mosta i 20 minuta od autoputa Beograd-Zagreb. Ova ravna parcela dimenzija 21x102m nalazi se u zoni koja sve više postaje atraktivna za komercijalni sadržaj. 
 Plan detaljne regulacije je već prošao, što ukazuje na veću sigurnost u vezi sa budućim razvojem zemljišta i manji rizik od nepredviđenih urbanističkih i zakonskih ograničenja. Pozicija parcele je takva da se nalazi u zoni za komercijalne sadržaje tipa magacin, hala, neka vrsta proizvodnje, distributivni centar, s mogućnošću različitih poslovnih aktivnosti. 
 Dodatno, prednost ove parcele je njena blizina železničkoj stanici Ovča, čija je izrada plana detaljne regulacije u toku. To pruža dodatne mogućnosti za transport i železničkim saobraćajem, što može biti odlično za neke vrste poslovnih aktivnosti. Izgradnja objekta u skladu sa potražnjom i zahtevima tržišta mogla bi dovesti do stabilnog prihoda i dugoročne rentabilnosti. 
 Ovo je sigurna investicija s obzirom da predstoji razvoj ovog područja sada kada je u velikoj meri rešena pravna regulativa. Parcela svojom širinom izlazi na put, a planom izlazi i svojom dužinom, što predstavlja odličnu priliku za gradnju objekta u industrijskoj zoni. 
 Uzimajući u obzir sve ove faktore, investiranje u ovu parcelu je sigurna i stabilna opcija za dugoročni poslovni uspeh. Ako ste zainteresovani za ovu parcelu i želite saznati više, ne oklevajte da nas kontaktirate i dobijete sve potrebne informacije.
Reklama


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Građevinsko zemljište za prodaju, Ovča, 21 a.

Reklama
Reklama
KW Cvetković-Roškov
2 godine na 4zida