Građevinsko zemljište na prodaju, Veliki Matej, 85.000€, 77a

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 2 meseca

85.000 €
Građevinsko zemljište 77 a uknjiženo
Veliki MatejKaraš, Okolne lokacije, Sremski Karlovci

Cena:
85.000 €
Cena po aru:
1.104 € / a
Tip:
građevinsko zemljište
Površina:
77 a
Uknjiženost:
uknjiženo
Oglas ažuriran:
pre 2 meseca
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Sremski Karlovci – 77 ari sa pogledom na Dunav i voćnjakom krušaka
Kad Vam se u ponudi pojavi ovakva jedna nekretnina teško je ostati ravnodušan na sve ono što ovaj plac čini ovakvim kakav jeste.

Plac takve površine gde gotovo sve Vaše ideje mogu biti realizovane, plac na takvom mestu koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim i plac za vizionare koji će na vreme prepoznati njegove vrednosti i sprovesti sve svoje ideje.

Plac se nalazi u katastarskoj opštini Sremski Karlovci u vikend naselju Veliki Matej koje u prirodi pripada Čortanovcima. Do samog placa se silaskom sa glavnog asfaltnog puta koji prolazi kroz Čortanovce dolazi tvrdim nasutim putem (delom tucanik, delom betonski put) (oko 1 km dužine).

Površina ovoga place je 7693 m2, plac je u blagom nagibu i veoma je održavan i uređen.Ono što ga čini posebnim jeste što je okružen prelepom prirodom, iskoristiv je u celoj svojoj površini i što ima pogled na Dunav.

Pogled sa placa ostavlja bez daha a voćnjak krušaka u donjem delu placa mu daje posebnu dimenziju.

Plac je gradjevinski i nalazi se u vikend zoni gde je moguća izgradnja vikend kuća do 150 m2 u osnovi (prizemlje, suteren i potkrovlje).

Voćnjak krušaka je starosti 5 godina i u njemu su zasadjene uglavnom konzumne sorte –KARMEN I NORMA a ima i par stabala VILJAMOVKE.U voćnjaku je izmedju 700-720 stabala rasporedjenih u 8 redova .Sve voćke su orezane, redovno održavane i podkresane.

Na placu se nalazi i uknižen objekat površine 47 m2 u osnovi, koji možete dovršiti kao vikend kuću ili eventualno može poslužiti kao objekat neke druge namene u zavisnosti za čega se opredelite kada je plac u pitanju.

Sadašnji vlasnik je podneo zahtev za uvodjenje elekrične energije-struje a na placu je bunar i dodatni rezervoar za tehničku vodu.

Plac se može deliti na parcele od 1500 m2 i na svakoj parceli možete izgraditi vikendicu od 150 m2 u osnovi.

Mesto gde možete napraviti svoje imanje za sebe i svoju porodicu, gde imate dovoljno mesta za bazen, sportki teren, mesto za ranč ili ideja za poslovne aktivnosti.

Sve ideje za poljoprivrednu proizvodnju, turizam, agro turizam ovde su veoma lako ostvarive.

Real House je ekskluzivni posrednik u prodaji ove lokacije, javite nam se da Vas bolje upoznamo sa ovom pomudom i pokažemo Vam na terenu.
Reklama


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Građevinsko zemljište za prodaju, Karaš, 77 a, uknjiženo.

Reklama
Reklama
Real House Nekretnine
8 godina na 4zida