Postavi oglas Prijavi se u moja 4zida

Kao vlasnik nekretnine u mogućnosti si da postaviš jedan oglas POTPUNO BESPLATNO

Potrebna ti je pomoć?
Naša korisnička podrška je tu za tebe

Telefon: 024 / 41 55 869 Mejl adresa: info@4zida.rs

Postavljanje oglasa je jednostavno. Obnova oglasa je besplatna

Tvoj oglas na našem sajtu traje neograničeno. Možeš ga OBNOVITI na svakih 30 dana ako prodaješ, odnosno na svakih 15 dana ako izdaješ nekretninu. Na taj način tvoj oglas je opet aktuelan i podignut je na vrh liste pretrage.

NOVO! Postavi oglas sa 3D turom ili video prezentacijom. Dodatno označi mogućnost prikazivanja nekretnine putem video poziva!

Šta kada prodaš ili izdaš nekretninu?

Ako prodaš nekretninu, obriši oglas kako te zainteresovani korisnici više ne bi kontaktirali. Ako izdaš nekretninu, pauziraj oglas, a kasnije kada ponovo bude aktuelna za izdavanje aktiviraj je jednim klikom.

Ukoliko imaš još pitanja poseti našu stranicu sa najčešćim pitanjima i odgovorima.

Saveti za primamljiviji oglas

Dobra fotografija privlači (za)kupca i čini oglas atraktivnijim! Fotografiši nekretninu po danu i obavezno prikaži svaku prostoriju. Više saveta kako do kvalitetnih fotografija potraži OVDE

Preko 80% (za)kupaca je u anketi 4zida.rs izjavilo da želi da vidi 3D turu ili video snimak nekretnine. Na našem sajtu, osim 3D ture i video prezentacije, u svoj oglas možeš označiti i mogućnost pokazivanja nekretnine putem video poziva.

Potrudi se da popuniš formular sa što više detalja jer većina posetilaca koristi filtere pretrage. Osim kvalitetnih opisa, ubaci i tlocrt nekretnine ako ga imaš. Saznaj kako da tvoj oglas bude što bolji.

Ponekad je teško proceniti vrednost sopstvene nekretnine. Preporučujemo ti da pretražiš slične nekretnine na istoj lokaciji, kao i da posetiš stranicu 4zida.rs sa kretanjem prosečnih cena nekretnina po krajevima u Srbiji.

Što preciznije označi lokaciju na kojoj se nalazi tvoja nekretnina. Umesto "Beograd, Novi Sad, Subotica" upiši "Liman 1, Banovo Brdo, Prozivka"...

Podaci u oglasu moraju biti tačni i jasno napisani. Obrati pažnju da li si uneo sve neophodne detalje, kako bi što pre privukao pažnju potencijalnih (za)kupaca.

Potrebna ti je pomoć?
Naša korisnička podrška je tu za tebe

Telefon: 024 / 41 55 869 Mejl adresa: info@4zida.rs