Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Vostok Investments d.o.o.

Vostok Investments d.o.o.

Vostok Investments d.o.o.

Vostok Investments d.o.o. je mlada kompanija, koja se veoma dinamično razvija. Glavni prioritet kompanije je – poverenje klijenata. Visoke kvalifikacije, profesionalno iskustvo zaposlenih i jasna interakcija sa partnerima omogućavaju nam da sa uverenošću preuzimamo složene zadatke i postižemo zadate ciljeve.

Osnovna delatnost kompanije je organizacija procesa izgradnje stambenih i infrastrukturnih objekata počev od ideje do realizacije istih, a zatim i održavanje izgrađenih stambenih kompleksa, komunalnih usluga i javnih objekata.

Garantujemo visoki kvalitet, povoljne cene, individulani pristup svakom klijentu i spremnost da izađemo u susret željama u bilo kojoj fazi izgradnje objekta, kao i striktno poštovanje rokova i svih dogovora. 

2017
Godina osnivanja

Sve zgrade Vostok Investments d.o.o. : 0 u prodaji od 2 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 2 prikazanih