Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Vagres ing d.o.o.

Vagres ing d.o.o.

Vagres ing d.o.o.

Samostalna građevinska radnja “VAGRES”, vlasnika Nikolić Radmila (dipl. građ. inž.), formirana je 1996. godine.

Poslovanje se zasniva na:

  • Investiranju, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji i opravci privrednih, stambenih i drugih objekata,
  • Postavljanju i opravci građevinskih instalacija,
  • Završnim i zanatskim radovima u građevinarstvu

Kao društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO), registrovano je septembra 2004. godine pod punim poslovnim imenom Privredno društvo za inženjering „VAGRES ing. DOO

VAGRES ing. DOO zapošljava preko 150 radnika svih obrazovnih profila. Vecina njih su stručni diplomirani građevinski inženjeri i arhitekte, koji čine upravljačku strukturu koja pobeđuje i prikuplja veliki broj priznanja. Kada se ukaže potreba, VAGRES ing. d.o.o. je u svako doba spreman da, radi realizacije složenih poslova, angažuje svoje mnogobrojne stručne saradnike.

VAGRES ing. DOO ima zaokružen proces rada. Od izrade tehničke dokumentacije koja podrazumeva uzimanje mera, izradu projekata, davanje saveta i konsultacija, nabavke materijala pa do izgradnje objekata najsavremenijom opremom i alatima uz visoki standard i potpunu brigu o zaštiti čovekove okoline. Učesnik je u mnogobrojnim humanitarnim akcijama.

Politika poslovanja VAGRES ing. DOO podrazumeva permanentno ulaganje u edukaciju i usavršavanje svojih zaposlenih, naročito u zimskoj sezoni kada je manji obim poslova na terenu.

U okviru privrednog društva registrovano je nekoliko ogranka:

  • Stovarište “Vagres”, Niš
  • Hotel "Danica", Vrnjačka Banja
  • Prenoćište "Zone", Niška Banja

Za više od 20 godina postojanja, VAGRES ing. DOO izgradio je kompleks višeporodičnih stambenih i stambeno-poslovnih objekata u Mokranjčevoj ulici, Čalijama, na Panteleju u Studeničkoj ulici, kao i većeg broja nadgradnji na višeporodičnim stambenim objektima, adaptacija Grčkog konzulata, , Prostorija -a, i dr.

Preduzeće je izvodilo radove za poznate invenstitore: , Nišprojekt, Stambeno-komunalno preduzeće , Humanitarnu organizaciju I.R.C, građevinsko-zanatske radove na objektu , agenciju za nekretnine “TAMARIS” kao i mnogobrojna fizička lica.

VAGRES ing. DOO poseduje kompletnu mehanizaciju: ICB Bager, kranove, dizalice, mešalice, agregate, kompresore, mašine za malterisanje, vibratore, cirkulare kao i teretna vozila za prevoz građevinskog materijala.

VAGRES ing. DOO vredno pristupa realizaciji svojih poslova uz maksimalno poštovanje investitora, nezavisno od veličine i obima posla.
Kao izvođač radova i investitor, VAGRES ing. DOO u svakom trenutku na tržištu nudi veći broj završenih stanova i stanova u izgradnji.

Uprava preduzeća nalazi se u Nišu, u ulici Ivana Milutinovića 24 sa svim službama, projektnim biroom, stovarištem građevinskog materijala, pogonom za proizvodnju građevinske stolarije, fert-gredica i obradom betonskog gvožđa.

Kvalitetno i u roku

2004
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Vagres ing d.o.o. : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih