Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 17 projekata za Subotica grad. Pretraži ih

Lajoša Joa

Lajoša Joa 52-54, Subotica, Srbija

Informacije o zgradi - Lajoša Joa

U izgradnji Status gradnje
Ne Uknjiženo
69 Broj stanova
Podno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 6
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija projekta Lajoša Joa

Lajoša Joa 52-54, Subotica, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Lajoša Joa

Novogradnja Subotica

Objekat se nalazi na izuzetnoj lokaciji u stambenom bloku od preko 250 novih stanova i predstavlja spoj centra grada i Prozivke. O atraktivnosti lokacije govori i blizina vrtića, osnovnih i srednjih škola, sportsko-rekreativnih sadržaja, zdravstvenih ustanova, marketa, restorana, pošte itd.

Na samo 5 minuta hoda se nalazi centar grada, glavna autobuska stanica, visoka tehnička škola, bolnica, zatvoreni bazen, welness centar, najlepši park u Subotici - park Prozivka, marketi, kvantaška pijaca i apoteke. 

Lokacija je pogodna kako za porodice sa decom, tako i za srednjoškolce i studente.

HIDROIZOLACIJA KROVA

I kod ovog objekta nastavljamo praksu izrade ravnih krovova gde se kompletna površina završno obrađuje prskanom hidroizolacijom Sikalastic 851 na bazi polyuree. Ovaj tip hidroizolacije krovova se pokazao kao jako pouzdan i dugotrajan.

FASADA

Fasada će biti rađena u kombinaciji akrilnih maltera i fasadne dekorativne cigle. Prednosti dekorativne cigle (listele) je u tome što fasadnu ciglu nije potrebno farbati ili je na bilo koji drugi način tretirati da bi se održao njen izgled i izdržljivost. Čak i poslije 50 godina, ona je i dalje jaka i pouzdana, kao i prvog dana.

Jedan od najvažnijih kvaliteta fasadne opeke je njena sposobnost da ostane nepromjenjena čak i po najvećim vremenskim uslovima. Ne menja svoju boju ni pod uticajem jakog sunca. Ne skuplja se i ne širi pri promeni temperature. Za nju ne postoje nikakvi troškovi održavanja, a njena efikasnost i besprekornost garantovano je dugovečna.

UŠTEDA ENERGIJE

Spoljašnji zidovi od Thermoblocka u kombinaciji sa stiroporom od 12 cm, sedmokomornom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i drugim dodatnim fasadnim oblogama svrstaće ovaj objekat u energetski razred B kategorije.

Sve ovo u kombinaciji sa podnim grejanjem na gas, gde svaki stan ima svoj kalorimetar, postiže se minimalna potrošnja grejanja što je veliko olakšanje za kućni budžet.

Vodeći se prethodnim iskustvima možemo dosta precizno da predvidimo da će godišnji troškovi grejanja za stan od 50 m2 biti do 15.000 dinara.

SPOLJNA STOLARIJA

PVC stolarija će biti sedmokomorna u štoku i šestokomorna u krilu sa niskoemisionim trostrukim staklom 4+16+4+16Ar+4LowE proizvođača REHAU SYNEGO. Štok prozora je debljine 80 mm i poseduje 3 dihtung gume.

Na svim prozorima će biti ugrađene roletne.

SYNEGO je novi sistem profila firme REHAU nastao kao rezultat iskustva REHAU inženjera i kao odgovor na aktuelne zahteve tržišta. U poređenju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO pružaju i od 50% bolju toplotnu zvučnu izolaciju.

UNUTRAŠNJA STOLARIJA

Štok se izrađuje od MDF-a debljine 38 mm, obostrano se postavljaju plivajuće lajsne izrađene od MDF-a 16/80 mm. Krilo vrata je ravno, debljine 40 mm i izrađuje se od masivne podkonstrukcije ispunjeno kartonskim saćem. Krilo vrata je obostrano obloženo MDF-om debljine 4-6 mm, farbano u beloj boji sa PU lakom sa 30-50% sjaja.

Ulazna vrata će biit sigurnosna, protivprovalnosti III stepena. Izrađena su od metalnih kutijastih profila, obostrano obložena medijapanom debljine 10 mm i 16 mm, debljine krila vrata od 67-70 mm, težine od 60-80 kg, zvučne izolacije do 32 db.

KERAMIKA I KUPATILO

Na svim podovima u stanu će biti postavljena ekskluzivna granitna keramika u imitaciji drveta dimenzija 20x120 cm. U osnovnoj ceni stana kupci će imati mogućnost da biraju između tri različite nijanse. Na terasama će biti postavljena granitna keramika dimenzija 30x60 ili slično. Zidovi u kupatilima i kuhinji će takođe biti obloženi granitnom keramikom po izboru kupca.

Kupatilo će biti opremljeno sanitarijama I klase, ugradnim vodokotlićem “Geberit duofix“ sa konzolnom wc šoljom, električnim bojlerom 80l, sušačem peškira, tuš kadom "Kolpa San" sa kabinom. Tuš kabine po posebnom zahtevu mogu biti urađene u izvedbi sa linijskim slivnicima u nivou podne keramike. U tom slučaju se ugrađuju staklene kabine po meri.

Da li imaš pitanje?
Lajoša Joa
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada