Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 94 projekata za Novi Sad. Pretraži ih

Ložionička

Ložionička 43, Novi Sad , Srbija

Oglašivač

Završene zgrade: 2

Informacije o zgradi - Ložionička

Status gradnje U izgradnji
Uknjiženo Ne
Broj stanova 4
Grejanje Podno
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 2
Lift Putnički
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2020
Energetski pasoš Ima
Terasa
Mogućnost povrata PDV-a
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija projekta Ložionička

Ložionička 43, Novi Sad , Srbija
location image

O ovoj zgradi - Ložionička

Prodaja stanova Novi Sad

Ložionička #43 je moderna vila, koja se gradi u Ložioničkoj ulici br. 43 u Novom Sadu, sa željom investitora da stvori idealno mesto za miran, porodični život uz izuzetan komfor i luksuz koji su njeno glavno obeležje.

Vila je projektovana kao objekat sa svega četiri stambene jedinice i obzirom na tu činjenicu, kvalitet života je zasigurno mnogo viši nego u višeporodičnim stambenim zgradama sa 20 i više stanova.

Nalazi se u delu grada koji sam po sebi pruža visok kvalitet života. Kada se govori o Novom Sadu i gradskim četvrtima koje su najhumanije za život, svakako govorimo o Novom naselju. Planski izgrađeno Naselje je veliki park, pun zelenila, klupa, dečijih igrališta i samim tim čini ovaj deo grada jednu od najatraktivnijih lokacija za stanovanje.

Objekat je smešten tako da našim budućim stanarima nudi nesvakidašnji spoj, sa jedne strane, obilja sadržaja koje nudi Novo naselje, s pravom nazvano “grad u gradu” i sa druge strane oazu tišine i mira kojom se odlikuje Ložionička ulica.
Lokacija je izuzetno dobro povezana linijama gradskog prevoza sa centrom grada od koga je udaljena oko 4km, kao i sa ostalim delovima grada.

Svaki od četiri stana ima obezbeđenu prostranu ostavu smeštenu u suterenu objekta, a u zajedničkom dvorištu parking mesto za svakog kupca stana.

Prioritet nam je da obezbedimo komfor, udobnost i vrhunski kvalitet: od pouzdanog izvođača radova, građevinskih i završnih materijala do dizajna enterijera.
Vila se gradi po trenutno najvišim standardima sa svih arhitektonsko/građevinskih aspekata. Energetska efikasnost, po kojoj je Stilles gradnja, kao investitor, već poznat, je u Ložioničkoj #43 podignuta na još viši nivo. Debljina izolacije i fasadni najsavremeniji alu profili sa troslojnim niskoemisionim staklima punjenim argonom, kao i poseban sistem grejanja I hlađenja sa toplotnim pumpama vazduh-voda I Fan-Coil uređajima, obezbeđuju ovom objektu B energetski razred koji se retko može sresti na našem tržištu nekretnina. Ovakav pristup omogućava budićim stanarima znatnu uštedu u mesečnom kućnom budžetu. Pored najkvalitetnijih materijala koji obezbeđuju toplotnu izolaciju, koriste se i najsavremeniji materijali za obezbeđenje visokog stepena zvučne izolacije, a sve sa ciljem da se obezbedil maksimalan komfor stanovanja.

Smart house (pametna kuća) sistem
Ložionička #43, sa smart house sistemom, nudi sve ono što je neophodno za maksimalnu udobnost i najviši standard života. Ovaj koncept stanovanja ispunjava sve potrebe života modernog čoveka. Daljinsko podešavanje klimatizacije (grejanja i hlađenja), rasvete, podno grejanje, uključivanje i isključivanje uređaja pomoću pametnog telefona ili računara samo su neke od pogodnosti koje koncept Smart Home pruža.
Osim energetske efikasnosti i komfora, velika pažnja je posvećena i bezbednosti budućih stanara i njihove imovine, te se objekat oprema video nadzorom i interfonom, a svaki stan sigurnosnim vratima najvišeg kvaliteta. 

Novosti Ložionička

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Najmanja cena

19.10.2020.
Najniza cena stana u ovoj zgradi je promenjena i sada iznosi 167.670 €
Vidi sve tlocrte

Najmanja cena

3.6.2020.
Najniza cena stana u ovoj zgradi je promenjena i sada iznosi 160.423 €
Vidi sve tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Ložionička
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada