Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Naša platforma sadrži preko 22 projekata za Novi Sad. Pretraži ih

Ložionička 43

Ložionička 43, Novi Sad 21000, Serbia
od 169 589 €
od 1 519 € /m²

Investitor

Projekti na prodaju: 2
Završeni objekti: 2

Dodatne informacije

u izgradnji Status gradnje
4 Broj stanova
trećeg kvartala 2020 Godina završetka gradnje
Broj stanova na prodaju 3
Kupovina na kredit Ne
Mogućnost izmene prostorija Da
Tip parkinga Nema parking mesta
Lift Putnički
Grejanje Podno
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo Ne
Kalorimetar Da
Mogućnost kupovine garaže Ne
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Vrsta poda Parket
Stolarija Aluminijum
Terasa
Mogućnost povrata PDV-a
Mogućnost kupovine na kredit

Stambene jedinice

Lokacija

Ložionička 43, Novi Sad 21000, Serbia
location image

O ovom projektu

Ložionička #43 je moderna vila, koja se gradi u Ložioničkoj ulici br. 43 u Novom Sadu, sa željom investitora da stvori idealno mesto za miran, porodični život uz izuzetan komfor i luksuz koji su njeno glavno obeležje.

Vila je projektovana kao objekat sa svega četiri stambene jedinice i obzirom na tu činjenicu, kvalitet života je zasigurno mnogo viši nego u višeporodičnim stambenim zgradama sa 20 i više stanova.

Nalazi se u delu grada koji sam po sebi pruža visok kvalitet života. Kada se govori o Novom Sadu i gradskim četvrtima koje su najhumanije za život, svakako govorimo o Novom naselju. Planski izgrađeno Naselje je veliki park, pun zelenila, klupa, dečijih igrališta i samim tim čini ovaj deo grada jednu od najatraktivnijih lokacija za stanovanje.

Objekat je smešten tako da našim budućim stanarima nudi nesvakidašnji spoj, sa jedne strane, obilja sadržaja koje nudi Novo naselje, s pravom nazvano “grad u gradu” i sa druge strane oazu tišine i mira kojom se odlikuje Ložionička ulica.
Lokacija je izuzetno dobro povezana linijama gradskog prevoza sa centrom grada od koga je udaljena oko 4km, kao i sa ostalim delovima grada.

Svaki od četiri stana ima obezbeđenu prostranu ostavu smeštenu u suterenu objekta, a u zajedničkom dvorištu parking mesto za svakog kupca stana.

Prioritet nam je da obezbedimo komfor, udobnost i vrhunski kvalitet: od pouzdanog izvođača radova, građevinskih i završnih materijala do dizajna enterijera.
Vila se gradi po trenutno najvišim standardima sa svih arhitektonsko/građevinskih aspekata. Energetska efikasnost, po kojoj je Stilles gradnja, kao investitor, već poznat, je u Ložioničkoj #43 podignuta na još viši nivo. Debljina izolacije i fasadni najsavremeniji alu profili sa troslojnim niskoemisionim staklima punjenim argonom, kao i poseban sistem grejanja I hlađenja sa toplotnim pumpama vazduh-voda I Fan-Coil uređajima, obezbeđuju ovom objektu B energetski razred koji se retko može sresti na našem tržištu nekretnina. Ovakav pristup omogućava budićim stanarima znatnu uštedu u mesečnom kućnom budžetu. Pored najkvalitetnijih materijala koji obezbeđuju toplotnu izolaciju, koriste se i najsavremeniji materijali za obezbeđenje visokog stepena zvučne izolacije, a sve sa ciljem da se obezbedil maksimalan komfor stanovanja.

Smart house (pametna kuća) sistem
Ložionička #43, sa smart house sistemom, nudi sve ono što je neophodno za maksimalnu udobnost i najviši standard života. Ovaj koncept stanovanja ispunjava sve potrebe života modernog čoveka. Daljinsko podešavanje klimatizacije (grejanja i hlađenja), rasvete, podno grejanje, uključivanje i isključivanje uređaja pomoću pametnog telefona ili računara samo su neke od pogodnosti koje koncept Smart Home pruža.
Osim energetske efikasnosti i komfora, velika pažnja je posvećena i bezbednosti budućih stanara i njihove imovine, te se objekat oprema video nadzorom i interfonom, a svaki stan sigurnosnim vratima najvišeg kvaliteta. 

Skini ZIP

Novosti

Nove fotografije

26.12.2019.
+ 2 Fotografija
Dodate su nove fotografije (5)
Vidi fotografije

Najmanja cena

26.12.2019.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 169.589 €.
Vidi sve tlocrte

Novi tlocrti

26.12.2019.
Dodat je novi tlocrt (3)
Vidi tlocrte
Sve novosti

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

0
/ 5
Da li imaš pitanje?
Ložionička 43
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje

Garantujemo

Besplatna usluga za kupce
Naša usluga je 100% besplatna za kupce, bez pretplate ili skrivenih troškova
Najniže cene
Ažuriramo dostupnost stanova i cena na dnevnom nivou. Ukoliko nađeš negde nižu cenu, obavesti nas!
Direktan kontakt sa investitorom
Svi tvoji pozivi i upiti će biti direktno poslati investitoru
Sledeći projekat