Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 98 projekata za Beograd. Pretraži ih

Parkscape

Cara Nikolaja II 23, Beograd, Srbija

Informacije o zgradi - Parkscape

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
Podno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 6
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2020
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija projekta Parkscape

Cara Nikolaja II 23, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Parkscape

Ovaj stambeno/poslovni objekat se nalazi u Beogradu, u ulici Cara Nikolaja II br. 23, na opštini Vračar. Orijentisan je ka čuburskom parku, pa je tokom većeg dela dana lice zgrade okupano sunčevim zracima. Dnevni boravak svakog od stanova gleda ka jugu i svetao je, a s prozora i iz lođa pruža se pogled na park i dalje na panoramu grada, od Avalskog tornja s leve strane i pilona Mosta na Adi na suprotnoj strani. 

Pametna zgrada PARKSCAPE poseduje garažu koja se prostire na dva nivoa ispod zemlje, visoko prizemlje, pet spratova i povučeni sprat koji zauzima penthaus u obliku dupleksa (na dva nivoa: glavni + galerija). Svaki od spratova zauzima po jedan stan, što obezbeđuje uslove za najviši kvalitet življenja i privatnosti. U prizemlju je prostrano predvorje za vlasnike stanova i pristup poslovnom prostoru koji zauzima najveći deo prizemlja. Pored ulaza, s leve strane je rampa za ulaz u podzemnu garažu, tj. na platformu lifta za automobil. 

Od ukupno šest stambenih jedinica u zgradi, svih pet stanova imaju tri spavaće sobe i dnevni boravak, pa su po strukturi četvorosobni. Penthaus na najvišem, povučenom spratu je u formi dupleksa, sa dve spavaće sobe i dnevnim boravkom na glavnom nivou, i još dve spavaće sobe na gornjem nivou - galeriji. Svaki od stanova, kao i penthaus poseduje dva kupatila i još WC/toalet. Jedno od dva kupatila u stanu je takzvano "glavno kupatilo" i ono je dostupno samo iz glavne spavaće sobe. Ali penthaus, budući da ima dve glavne spavaće sobe, po jednu na svakom nivou, poseduje i dva velika kupatila. 

Unutar jedne i jedinstvene, vrhunski dizajnirane i automatizovane pametne garaže, vlasnicima 6 stambenih jedinica je dostupno 6 parking mesta, raspoređenih na 2 nivoa, oba pod zemljom. Kvalitet gradnje ovog objekta je prvoklasan u svakom pogledu. Potrošnja energije je smanjena na minimum dobrom postavkom objekta, što je dokumentovano pasošem energetske efikasnosti koji objekat poseduje. 

PARKSCAPE zgrada primenjuje Knauf ventilirajuću fasadu, s ventiliranim slojem, tj. slojem vazduha između izolacionog materijala (kamene vune) i spoljašnjeg, dekorativnog sloja. Sve instalacije, ugrađena oprema i kvalitet materijala koje smo odabrali za vas, učiniće ovu zgradu naročito dugovečnom. A mali broj stambenih jedinica, s po jednim parking mestom, obezbeđena infrastruktura, raspored prostorija, prirodna orijentacija dnevnih boravaka ka jugu, uz mnoge pogodnosti pametne zgrade, činiće život u ovoj pametnoj zgradi savršenim! 

Pogodnosti:

• Prijatno i sadržajno okruženje, prekoputa čuburskog parka i u neposrednoj blizini vračarskog platoa;
• Na pola puta između Hrama Svetog Save i Kalenić pijace.

Da li imaš pitanje?
Parkscape
Odeljenje za klijente
Zgrade koje će ti se možda svideti
Zgrade sa dodatnom ponudom
Sledeća zgrada