Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
PETROVIĆ GRADNJA TD d.o.o.

PETROVIĆ GRADNJA TD d.o.o.

PETROVIĆ GRADNJA TD d.o.o.

PETROVIĆ GRADNJA TD d.o.o. je građevinsko preduzeće iz Niša koje se bavi izgradnjom i prodajom stambeno-poslovnih objekata.  Nudimo Vam stanove različitih kvadratura i struktura, kako bi svaki klijent mogao da izabere stan u skladu sa svojim zahtevima i potrebama. Beskompromisnim poštovanjem nekoliko principa, kao što su vrhunski kvalitet materijala i izvođenja radova, inova...

PETROVIĆ GRADNJA TD d.o.o. je građevinsko preduzeće iz Niša koje se bavi izgradnjom i prodajom stambeno-poslovnih objekata.  Nudimo Vam stanove različitih kvadratura i struktura, kako bi svaki klijent mogao da izabere stan u skladu sa svojim zahtevima i potrebama. Beskompromisnim poštovanjem nekoliko principa, kao što su vrhunski kvalitet materijala i izvođenja radova, inovativna i funkcionalna arhitektonska rešenja i apsolutna sigurnost, obezbeđen je kvalitet iznad proseka što je svakako novina na našem tržištu po kojoj će „PETROVIĆ GRADNJA TD“ biti poznata.
Bitno nam je da naši objekti budu prepoznatljivi po lepim fasadama spolja, po kvalitetnim materijalima i radovima, po visokim standardima komfora i po uređenju dvorišta koja će biti oplemenjena zelenilom. Zato vodimo računa o svakom detalju. U to će se najpre uveriti kupci stanova, a potom njihovi rođaci, prijatelji, poznanici i po principu „dobar glas se daleko čuje“, postaće to naš zaštitni znak. Kada „PETROVIĆ GRADNJA TD“ stoji iza nekog projekta, znaće se da je u zgradu ugrađen najbolji materijal, da su radili vrhunski majstori i da je sproveden čitav postupak od upotrebne dozvole, do tehničkog prijema i uknjiženja zgrade i stanova. 

1
Broj sagrađenih zgrada
2018
Godina osnivanja