Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

NAMA KERAMIKA

NAMA KERAMIKA

 "Nama" uspešno posluje na tržištu Srbije od 10.10.1990. godine. Uz konstantni progres, vrhunski kvalitet proizvoda koje nudimo i prijateljski odnos prema poslovnim partnerima i kupcima osvojili smo poverenje mnogih. Predanim radom, stalnim inovacijama i fleksibilnošću uspeli smo da obezbedimo rastući obim poslova i da time ekonomočnije nabavljamo proizvode, stičemo prednost u tržišnoj konkurenciji, a kupcima omogućimo da uz vrlo povoljne cene dođu do najkvalitetnijih pločica.
Na taj način ostvarujemo našu viziju, da rastemo i razvijamo se zajedno sa našim kupcima i poslovnim partnerima. Svoje poverenje ukazali su nam istaknuti proizvođači keramičkih pločica i omogućili distribuciju proizvoda po najpovoljnijim uslovima koje mi nesebično prenosimo na naše kupce.

Poslujemo isključivo sa Italijanskim proizvodjačima i sva roba je​ poreklom​ iz Italije. ​U ponudi imamo preko 300 modela pločica za razne namene. Dimenzije pločica od 10x10 do 150x75. Debljine od 4,8 mm (tanke zidne pločice) do 20 mm odnosno 2 cm (XT Extra thick pločice). Roba se skladišti u zatvorenim magacinima i na raspolaganju je odmah.​ U svakom trenutku na lageru imamo preko 60.000 m2 pločica.​
Biće nam zadovoljstvo da nas posetite u našem izložbenom salonu na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Mali Požarevac 30 km od Beograda ka Nišu. Naši ljubazni radnici pružiće vam sve dodatne informacije o proizvodima iz našeg prodajnog asortimana i dati predloge za ugradnju pločica. 

1
Broj sagrađenih zgrada
1992
Godina osnivanja

Sve zgrade NAMA KERAMIKA : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih