Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 122 projekata za Beograd. Pretraži ih

Zelena Avenija

Petra Kočića 14b, Beograd,Srbija

Informacije o zgradi - Zelena Avenija

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
Daljinsko grejanje Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 7
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2020
Energetski pasoš Ima
Lođa
Terasa
Garaža
Mogućnost povrata PDV-a
Mogućnost kupovine na kredit
Pločice

Location of Zelena Avenija

Petra Kočića 14b, Beograd,Srbija
location image

O ovoj zgradi - Zelena Avenija

Bilo da ste zaljubljeni u obalu Dunava, slikovite kaldrmisane ulice, Milenijumsku kulu, istoriju i legende šarmantnog Zemuna, ili uživate u ritmu modernog poslovnog jezgra Novog Beograda – stambeno-poslovni kompleks „Zelena avenija“ idealno spaja ova dva sveta, zadovoljavajući potrebe svih generacija i životnih stilova. Smešten nadomak reke i ušuškan, odvaja Vaš dom od gradske buke i vreve i pruža Vam mogućnost za život skrojen prema Vašim potrebama.

Arhitektonski koncept savršeno uklopljen u okruženje ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja. Prostorna rešenja odišu notom komfora i udobnosti, pružajući Vam mir i privatnost stanovanja. 

LOKACIJA

Na desnoj strani Dunava, blizu ušća sa rekom Savom prostire se bezvremenski Zemun koji svojom tradicijom i kulturnom baštinom , pruža mir koji nam je svima potreban nakon naporno provedenog radnog dana u užurbanoj metropoli kakav je grad Beograd.

U želji da spojimo poslovni i porodični život savremenog čoveka odlučili smo da „Zelenu aveniju“ smestimo baš ovde nadomak prepoznatljivog Zemunskog keja gde se svako može relaksirati brojnim sportskim sadržajima ili samo šetnjom sa dragom osobom, a opet kada je potrebno zabaviti se u zatvorenim sportskim centrima kao što su Hala Pinki ili sportski centar 11.april.

U toplim danima moguća je šetnja jedinstvenim Zemunskim parkom, sunčanje na gradskoj plaži Lido na Velikom ratnom ostrvu ili uživanje u spektakularnom pogledu sa Gardoš kule.

Madlenijanum je pravo mesto za ljubitelje opere i ostale sadržaje kulturnog života, a nalazi se na udaljenosti od samo 1 km.

Kupovinu možete obaviti u obližnjim atraktivnim tržim centrima, a opet brzo i jednostavno kretati se ka svim delovima grada zahvaljujući dobro organizovanoj mreži gradskog saobraćaja (17,73,82,83,85,88,18,45,78,15,81)

Zaposleni roditelji imaju na raspolaganju nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, fakulteta i zdravstvenih ustanova koji obezbeđuju nesmetan život. Brige oko parking prostora kada se vratite kući su sada proslost jer smo predvideli i otvoreni parking prostor za stanare i posetioce kompleksa.

Stambeno-poslovni kompleks „Zelena avenija“ nalazi se u ulici Petra Kočića 14, i to je „mesto gde se živi, a ne samo stanuje“!

· 2 km od autoputa E-75
· 13,5 km od aerodroma Nikola Tesla
· 1,3 km od reke Dunav i Zemunskog keja
· 6,5 km od centra grada
· 3,5 km od Beogradske arene

PAMETAN I BEZBEDAN DOM

Stanovi u „Zelenoj aveniji“ biće opremljeni vrhunskim alarmnim sistemom sa funkcijama pametnog stana uz jednostavno korišćenje sistema “Jablotron 100“. Sistem je sertifikovan prema evropskom standardu bezbednosti “EN 50131-1″’ klasa 2.

U želji da stanovi budu bezbedni instaliran je sistem ‘Jablotron 100’ koji obezbeđuje zaštitu od provale i od poplave na kritičnim mestima u stanu kao i od požara u spavaćem delu stana. U slučaju bilo kakvog problema možete da dobijete automatske SMS i/ili e-mail poruke sa tačnim opisom problema.

Obezbeđene su i funkcije pametne kuće odnosno možete lokalno ili daljinski da uključite i isključite grejanje i klima uređaj u svom stanu radi uštede u potrošnji električne i toplotne energije. To možete da uradite na tastaturi u stanu, preko telefona ili kompjutera uz jednostavnu aplikaciju na srpskom jeziku ili preko SMS poruke ili besplatnog telefonskog poziva.

MATERIJALI

Svim stanovima je zajednička maksimalna iskorišćenost prostora, funkcionalnost i dobra osvetljenost.

Izvršen je pažljiv odabir materijala za završnu obradu:

– Spoljašnja stolarija – prozori vioskog kvaliteta aluminijum drvo sa roletnama

– Unutrašnja stolarija – sobna vrata drveni masiv, ispuna iverica, obostrano obložena MDF-om

– Ulazna vrata – visokosigurnosna, blindirana vrata

– Kuhinja – italijanske keramičke pločice

– Kupatilo – italijanske keramičke pločice

– Sanitarije – galanterija visokog kvaliteta italijanskih proizvođača sa Geberit ugradnim sistemom

– Parket – najkvalitetniji hrastov parket

– Grejni sistem – objekat je priključen na daljinski sistem grejanja, a u skladu sa propisima i najmodernijim standardima, ugradni radijatori i sušači peškira

– Klimatizacija – split sistem klima uređaja

– Projekat se gradi u skladu sa važećim propisima za energetsku efikasnost zgrada (energetski pasoš).

Da li imaš pitanje?
Zelena Avenija
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada