Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
ML 27- Swiss Apartments
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 132 projekata za Beograd. Pretraži ih

ML 27- Swiss Apartments

Južni bulevar 27, Beograd, Srbija
od 237 029 € sa PDV-om

Investitor

Dodatne informacije o zgradi - ML 27- Swiss Apartments

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
8 Broj stanova
Toplotna pumpa Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 9
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Mogućnost povrata PDV-a

Stambeno-poslovne jedinice ML 27- Swiss Apartments

Stambeni krediti

  • 4
Pogledaj sve kredite

Lokacija ML 27- Swiss Apartments

Južni bulevar 27, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - ML 27- Swiss Apartments

Novogradnja Beograd

Važno je da svaki početak bude skrojen na čvrstim i pažljivo odabranim temeljima. Zato ML 27 - Swiss Apartments predstavlja stambeni ambijent kojeg odlikuje pre svega kvalitet, zasnovan na švajcarskim vrednostima i iskustvu.

ML 27 - Swiss Apartments predstavlja objekat izgrađen prema najvišim standardima savremenog života. Čine ga prizemlje i prvi sprat koji su projektovani kao poslovni prostor, sedam etaža rezidencijalnog tipa sa po dva stana na svakom spratu, povučena etaža na kojoj je smešten penthouse koji pruža izvanredan ugođaj i privatnost, kao i garaža zatvorenog tipa u dva podzemna nivoa uz dvorišni parking.

Verujemo da se velike ideje rađaju u najpodsticajnijim okruženjima, i cilj nam je da ML 27 bude jedno od njih.

LOKACIJA

ML 27 projekat nalazi se na mirnoj lokaciji u Južnom bulevaru, nadomak Neimarskog parka. Zahvaljujući svojoj poziciji omogućava vam da za kratko vreme stignete u bilo koji deo grada. Auto-put je na svega dva minuta vožnje, dok vas od nekih od najpoznatijih beogradskih restorana deli svega par minuta hoda.

U neposrednoj blizini nalaze se i:

• Hram Svetog Save

• Karađorđev park

• Čuburski park

• Osnovna škola

• Predškolske ustanove

• Marketi

BEZBEDNO OKRUŽENJE

Ulazak u objekat je potpuno kontrolisan. Predviđen je video nadzor pristupnih ulaza i puteva objektu, a dodatni nivo bezbednosti dvorišnog parkinga omogućen je ulaskom putem auto-lifta u ovaj deo objekta.

Bezbednosni sistem podrazumeva ulazak u objekat uz pomoć kodiranog ključa kojim otvarate ulazna vrata zgrade, vrata ulaznog hola i pomoću koga liftom dolazite isključivo do svog stana. Dodatno, svaki stan poseduje video interfon i sigurnosna ulazna vrata.

PRIVATNOST

U okviru objekta postoji svega 15 stambenih jedinica.

Stanovima je moguće pristupiti na dva načina: iz stepenišnog prostora i direktno iz lifta, čime je omogućen viši nivo komfora.

Na svakom spratu, izuzev poslednjeg, nalaze se po dva četvorosobna stana, površine oko 100m2. Stanovi su dvostrano orijentisani i organizovani u dve funkcionalne celine.

NOVI NIVO KOMFORA

Toplina doma je u detaljima. Zato su u ML 27 stanovi projektovani tako da spavaći blok pruža neophodan mir, jer je okrenut ka dvorišnoj strani objekta, dok su kuhinja, trpezarija i dnevni boravak okrenuti ka Južnom bulevaru što omogućava prodor južnog svetla u ovaj deo stana i dobru osvetljenost za sve aktivnosti.

Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja povezani su u jednu celinu, stvarajući prostrani ambijent. Svaki stan poseduje i master spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom i garderoberom, još dve dodatne sobe, kupatilo, ostavu i dve terase.

OPREMLJENA KUHINJA I VEŠERNICA

Stanovi se prodaju sa potpuno opremljenim vešernicama. To znači da pri kupovini stana ne morate da brinete o nabavci i dodatnim troškovima za:

• veš mašinu

• mašinu za sušenje veša

Kao što smo pri svakom detalju u okviru ML 27 – Swiss Apartments vodili računa da bude u službi budućih stanara, tako su i za potrebe opremanja vešernica odabrani proizvodi renomiranih brendova, koji garantuju dugotrajnost i kvalitet.

TEHNIČKE KARAKETRISTIKE

PODOVI

Svi podovi su projektovani kao plivajući što obezbeđuje bolju zvučnu izolaciju. U kuhinji, predsoblju i hodniku podovi su obloženi granitnom keramikom, dok su u dnevnom boravku, trpezariji, vešernici i kupatilima predviđene keramičke pločice prve klase. Spavaće sobe opremljene su parketom najboljeg kvaliteta, dok je na tersama predviđen deking.

STOLARIJA

Visokokvalitetna ALU fasadna stolarija sa niskoemisionim staklima značajno povećava toplotnu izolaciju prostora. Na uličnoj fasadi stambenih prostorija prozori poseduju zaštitu od sunca u vidu spoljnih kliznih šalona, a kao dodatna zaštita od sunčevih zraka i neželjenih pogleda predviđene su eslinger roletne na prozorima i balkonskim vratima.

Sva unutrašnja vrata, sem ulaznih, su drvena i klizna, sa otvaranjem krila unutar zida sa metalnom podkonstrukcijom. Ulazna vrata iz stepenišnog prostora su sigurnosna, a ulazna vrata iz lifta sigurnosna i protivpožarna. 

GREJANJE I KLIMATIZACIJA

Daljinski sistem grejanja predviđen je kao primarni, dok sistem toplotnih pumpi služi za hlađenje prostora i dogrevanje u slučaju potrebe. U stanovima su predviđene instalacije podnog grejanja, dok se hlađenje vrši putem podnih konvektora.

Pored toga, u zimskom periodu biće grejani i horizontalni i vertikalni oluci na objektu.

LIFT

Dvostrani lift sa kodiranim ključem, nosivosti 630 kg, pomoću kog dolazite direktno do svog stana.

GARAŽA I PARKING

Garaži, kao i dvorišnom parkingu, pristupa se putem auto-lifta, što znači da je i ovaj ulaz potpuno kontrolisan.

U okviru dvorišnog parkinga nalazi se ukupno šest parking mesta, od kojih je pet veličine 12 m2, dok je šesto namenjeno parkiranju vozila osoba sa invaliditetom i veličine je gotovo 18 m2. Sva dvorišna parking mesta prekrivena su pergolom, što će automobilima pružiti dodatnu zaštitu.

Garaža je smeštena na dve podzemne etaže, gde se ukupno nalazi 18 parking mesta, veličine od 14 do 16m2.

Svako parking mesto u garaži i na spoljnom parkingu poseduje električni priključak.

PROFESIONALNO ODRŽAVANJE

ML 27 projektovan je tako da pruži maksimalan komfor i funkcionalnost svojim stanarima, uz visok nivo kvaliteta zahvaljujući upotrebi vrhunskih materijala modernog i urbanog dizajna, a svaki detalj usmeren je ka unapređenju vašeg kvaliteta života.

Kao posebna pogodnost izdvaja se profesionalno održavanje objekta koje će u prve tri godine na sebe preuzeti investitor.

Više informacija o projektu ML 27 možete dobiti putem telefona 063 300 355 ili e-maila welcome@westproperties.rs 

Da li imaš pitanje?
ML 27- Swiss Apartments
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje

Garantujemo

Besplatna usluga za kupce
Naša usluga je 100% besplatna za kupce, bez pretplate ili skrivenih troškova
Najniže cene
Ažuriramo dostupnost stanova i cena na dnevnom nivou. Ukoliko nađeš negde nižu cenu, obavesti nas!
Direktan kontakt sa investitorom
Svi tvoji pozivi i upiti će biti direktno poslati investitoru
Sledeća zgrada