Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 121 projekata za Beograd. Pretraži ih

Mehmeda Sokolovića

Mehmeda Sokolovića 14, Beograd, Srbija

Oglašivač

Završene zgrade: 6

Informacije o zgradi - Mehmeda Sokolovića

Završeno Status gradnje
Da Uknjiženo
21 Broj stanova
Etažno grejanje Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 4
Lift Putnički
Tip parkinga Plaćena zona
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2020
Energetski pasoš Ne
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija Mehmeda Sokolovića

Mehmeda Sokolovića 14, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Mehmeda Sokolovića

 

NOVOGRADNJA . BULBUDER. JOŠ PAR STANOVA U PRODAJI. UKNJIŽENO.

 Direktno od investitora, mogućnost povraćaja PDV-a. Useljivo avgust 2020. Mehmeda Sokolovića 14, u blizini Zvezdarske bolnice.. 

Stambeni objekat se nalazi u mirnoj ulici sa prelepim drvoredom. Pogodan za porodično stanovanje, obzirom na čistinu vazduha i blizinu Zvezdarske šume. Dobro povezan sa centrom grada preko brze saobraćajnice Dimitrija Tucovića i izlazom na autoput preko Branka Krsmanovića i Batutove. U blizini je osnovna škola Boško Buha, Šesta beogradska gimnazija i Predškolska ustanova. 

Fasada je demit sa ukrasnim belim elementima i kovanim gvožđem, debljine 38cm. Prozori su PVC petokomorni nemački profili KVB sa belgijskim staklom. MRL lift. Ulazno stepenište u zgradu je od paljenog granita, koji se kroz aluminijumska ulazna vrata nastavlja najkvalitetnijom italijanskom granitnom keramikom velikih dimenzija. Visina plafona u stanu je 2,75m. Stan je opremljen: sigurnosnim vratima, sobnim vratima od medijapana Porta de Lux, keramikom prve klase, Geberit ugrađenim vodokotlićima, linijskim slivnicima u tuš kabini u ravni poda, koju ograđuje staklena ograda, baterije i tuševi Libar home, hrastov parket sa zvučnom izolacijom u košuljici. 

Cena 1800 EUR/m2 sa PDV-om. 


 

Da li imaš pitanje?
Mehmeda Sokolovića
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada