Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Kalman

Kalman

 ARHITEKTURA I DIZAJN SU NAŠA STRAST. STVARAMO UNIKATNE DOMOVE POŠTUJUĆI OKRUŽENJE I PRIRODNU SREDINU. 

KALMAN je osnovan 2006. godine sa krajnje jednostavnim i istovremeno proaktivnim pristupom – da u savremenom svetu nekretnina proširi horizonte i vidike u novom načinu života i poslovanja. Svojim klijentima pružamo mogućnost izbora najluksuznijih nekretnina u kojima vreme predstavlja vrhunsko zadovoljstvo. Kalman svoju konkurenciju pobeđuje inovacijama u oblasti kulture stanovanja. 

Šta je naša misija? 

Da stvorimo ime koje će biti sinonim za kvalitet i estetsko savršenstvo u oblasti građevinarstva. Da ostanemo siguran i pouzdan partner u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija, i opravdamo puno poverenje naših sadašnjih i budućih klijenata. 

Zašto Kalman?

Zato što završavamo projekte primenjujući najviše građevinske standarde i ekološke zahteve kroz primenu energetski efikasnih materijala. Zato što apsolutno poštujemo rokove! 

Razlog našeg uspeha su vizija, iskustvo i visoko kvalifikovani stručan kadar, kao i snažni odnosi sa našim partnerima i klijentima na kojima svakodnevno radimo. Gradimo unikatne domove, gradeći dobre međuljudske odnose. I tako već 15 godina i 34.056 m2 izgrađenih do sada. 

2006
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Kalman : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih