Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Internatinal Alpha Construction

Internatinal Alpha Construction

Internatinal Alpha Construction

„Internatinal Alpha Construction” d.o.o. je strateški opredeljena firma koja se bavi investicijama u stanogradnji. Osnovani smo 2003. godine sa sedištem u Beogradu. U okviru našeg prvog projekta smo izgradili i uknjižili stambeno-poslovni objekat od 3500m2 sa 31-nim stanom, dva nivoa podzemnih garaža, dva lokala i pripadajućim stanarskim ostavama. Objekat se nalazi u Gostivarskoj ulici br. 70, na teritoriji beogradske opštine Voždovac.

U okviru našeg drugog projekta smo izgradili i uknjižili stambeno poslovni kompleks „ALPHA CITY“ , na opštini Zvezdara, u ulici Živka Davidovića 81, koji ima ukupno 299 stanova svih struktura , supermarket i lokale, a sastavni deo kompleksa je i velika garaža na 2 nivoa. Svi stanovi su UKNJIŽENI i odmah USELJIVI, što kupcima pruža dodatnu sigurnost i pogodnost prilikom kupovine stana i garažnog mesta.

Medju klijentima i poslovnim partnerima uživamo izuzetno poštovanje kako zbog dosadašnje saradnje tako i zbog ažurnosti, odgovornosti i poštovanja svih vrsta dogovora i rokova. Ovo naravno nije jedini razlog zbog kojeg smo uspešni.

Mi radimo i gradimo temeljno i sigurno, ne žurimo, ali i ne kasnimo. Naš rad karakteriše visok nivo kvaliteta, pouzdanost i pravna sigurnost.

„International Alpha Construction” d.o.o. je kompanija sa velikim ciljevima i dostignućima, koja zaposlenima pruža mogućnost da ostvare svoj maksimalni potencijal, a klijentima da upoznaju kvalitet i pouzdanost.

1
Broj sagrađenih zgrada
2003
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Internatinal Alpha Construction : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih