Pretraga
Internatinal Alpha Construction

Internatinal Alpha Construction

Internatinal Alpha Construction

„Internatinal Alpha Construction” d.o.o. je strateški opredeljena firma koja se bavi investicijama u stanogradnji. Osnovani smo 2003. godine sa sedištem u Beogradu. U okviru našeg prvog projekta smo izgradili i uknjižili stambeno-poslovni objekat od 3500m2 sa 31-nim stanom, dva nivoa podzemnih garaža, dva lokala i pripadajućim stanarskim ostavama. Objekat se nalazi u Gostivarskoj ulici br. 70, na teritoriji beogradske opštine Voždovac.

U okviru našeg drugog projekta smo izgradili i uknjižili stambeno poslovni kompleks „ALPHA CITY“ , na opštini Zvezdara, u ulici Živka Davidovića 81, koji ima ukupno 299 stanova svih struktura , supermarket i lokale, a sastavni deo kompleksa je i velika garaža na 2 nivoa. Svi stanovi su UKNJIŽENI i odmah USELJIVI, što kupcima pruža dodatnu sigurnost i pogodnost prilikom kupovine stana i garažnog mesta.

Medju klijentima i poslovnim partnerima uživamo izuzetno poštovanje kako zbog dosadašnje saradnje tako i zbog ažurnosti, odgovornosti i poštovanja svih vrsta dogovora i rokova. Ovo naravno nije jedini razlog zbog kojeg smo uspešni.

Mi radimo i gradimo temeljno i sigurno, ne žurimo, ali i ne kasnimo. Naš rad karakteriše visok nivo kvaliteta, pouzdanost i pravna sigurnost.

„International Alpha Construction” d.o.o. je kompanija sa velikim ciljevima i dostignućima, koja zaposlenima pruža mogućnost da ostvare svoj maksimalni potencijal, a klijentima da upoznaju kvalitet i pouzdanost.

1
Broj sagrađenih objekata
2003
Godina osnivanja
1
Broj slobodnih objekata

Svi projekti Internatinal Alpha Construction : 1

Broj projekata: 1
Projekat na mapi

Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Najbolje lično iskustvo
Srednje korisničko iskustvo
Loše korisničko iskustvo