Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Imperium Gradnja d.o.o. Subotica

Imperium Gradnja d.o.o. Subotica

Imperium Gradnja d.o.o. Subotica

Imperium gradnja d.o.o. Subotica

Poslovanje

Osnovna delatnost Imperium gradnje su investicioni projekti u građevinarstvu, izgradnja i prodaja stanova u Subotici.

Imperium gradnja bazira svoje poslovanje beskopromisno poštujući sledeće principe: - profesionalni odnos prema kupcima - vrhunski kvalitet materijala i izvođenja radova - funkcionalna arhitektonska rešenja - poštovanje ugovorenih obaveza.

Naša firma sarađuje isključivo sa renomiranim firmama koje imaju dugogodišnje iskustvo u oblasti građevinarstva, sa zajedničkim ciljem povećanja kvaliteta života svim našim kupcima.

Kvalitet i etika
Beskompromisni smo u svom integritetu. Sarađujući sa renomiranim firmama u Subotici i Srbiji i koristeći najkvalitetnije materijale, Imperium gradnja brine o kvalitetu i vrednosti u očima svakog kupca i cele zajednice.

Bezbednost, zdravlje i ljudi
Obezbeđujemo zdravo radno okruženje i brinemo o bezbednosti svih zaposlenih na projektu. Inspirišemo jedni druge zajedničkim vrednostima i izazovnim mogućnostima razvoja u zajednici.

Težimo da budemo Vaš izbor u Subotici. 

2021
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Imperium Gradnja d.o.o. Subotica : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih