Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Immo centar nekretnine doo

Immo centar nekretnine doo

Immo centar nekretnine doo

Posle višegodišnjeg ispitivanja tržišta i rada u nekretninama dana 15.08.2009. godine, zvanično je nastalo preduzeće „IMMO CENTAR NEKRETNINE“ d.o.o. Sedište firme nalazi se u Novom Sadu, u neposrednoj blizini SPENS-a, Opštinskog suda i strogog centar grada, u ulici Pavla Simića br.6.
Za veoma kratak period postali smo jedni od vodećih lidera na novosadskom tržištu nekretnina i to pre svega zahvaljujući višegodišnjem iskustvu zaposlenih.
2011. godine započinjemo gradnju našeg prvog objekta u ulici Ilariona Ruvarca broj.7.
2012. godine započet je objekat u Subotičkoj ulici broj 33.
Krajem 2013. godine i početkom 2014. godine odlučujemo se za izgradnju dva objekta u Romanijskoj ulici na brojevima 32 i 32A.
2015. godine izabrali smo Novo Naselje kao idealnu lokaciju za izgradnju dva porodično stambena objekta u ulici Slobodana Selenića na brojevima 11 i 11A.
Krajem 2016. godine i početkom 2017. godine počinjemo sa izgradnjom luksuzne urbane vile na adresi Jovana Hranilovića na brojevima 19 i 19B.
Svi navedeni objekti su završeni u predviđenom roku, useljeni i uknjiženi. Fotografije objekata možete pogledati u delu “Mi gradimo”.
Neposredna blizina poznatog stambenog kompleksa „Lipov gaj“ postala je naša trenutna lokacija za izgradnju pet porodično stambenih objekata u nizu, visokog nivoa privatnosti i udobnosti življenja u ulici Miodraga Petrovića Čkalje od broja 16 do broja 20.

Pored izgradnje objekata naše poslovanje se zasniva i na: posredovanju u izdavanju i kupoprodaju nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih objekata, placeva, industrijskog zemljišta...) pod tim podrazumevamo:
- prikupljanje zahteva za iznajmljivanje, prodaju i kupovinu nekretnina,
- procena vrednosti svake nekretnine,
- prezentovanje aktuelnih nekretnina,
- oglašavanje u različitim medijima i na svim relevantnim sajtovima koji su vezani za nekretnine,
- razgledanje i fotografisanje nepokretnosti na terenu,
- pronalaženje zakupaca i kupaca i poslovno pregovaranje,
- advokatska kontrola, kontrola Javnih beležnika pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti,
- izrada ugovora o zakupu i kupoprodajnih ugovora,
- Saradnja sa vodećim poslovnim bankama, kao i ishodovanje projektne dokumentacije, projektovanje i legalizacije objekata.
Svakim danom, sa razvojem firme raste i broj klijenata koji su koristeći naše usluge zadovoljili svoje potrebe vezane za poslove sa nekretninama.  

5
Broj sagrađenih zgrada
2009
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji