Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 98 projekata za Beograd. Pretraži ih

Lira-Zvezdara

Madridska 12, Beograd, Srbija

Oglašivač
Partner 4zida.rs Partner 4zida.rs

Informacije o zgradi - Lira-Zvezdara

Završeno Status gradnje
Da Uknjiženo
78 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 5
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2018
Energetski pasoš Ne
Balkon
Lođa
Terasa
Garaža
Mogućnost povrata PDV-a
Mogućnost kupovine na kredit
Pločice
Parking mesto u dvorištu

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Lira-Zvezdara

Lokacija projekta Lira-Zvezdara

Madridska 12, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Lira-Zvezdara

Novogradnja Beograd

Stambeno - poslovni objekat "Lira" smešten je na Zvezdari u ulici Madridska 12-22, na padini sa koje se pruža neometan pogled ka centralnoj zoni Beograda.

Stanica gradskog prevoza je udaljena 200 metara, a supermarket i drogerija su u susednoj zgradi, Popularni tržni centar Aviv Park je na samom pragu stambenog kompleksa Lira i budućim stanarima nudi sav sadržaj modernog tržnog centra uključujući i igraonicu za decu.


Prednost lokaciji daju blizina svih neophodnih sadržaja za jedan neometan i kvalitetan način života - tu su osnovne i srednje škole, supermarket, prodavnice, apoteke, igraonice, sportski centri i klubovi, benzinska stanica, lekarske ordinacije, mnogobrojni kafići i restorani, pošta, filijale mnogih banka... i sve to u krugu od 10 minuta lagane šetnje. Osim toga, za 12 minuta hoda bićete na Cvetkovoj pijaci, a za dodatnih 5 minuta kod sportskog centra i bazena Olimp. Zelena oaza koju čini Zvezdarska šuma pružiće Vama i Vašoj porodici utočište u beogradskim vrelim letnjim danima.


Objekat je ušuškan u rezidencijalnom kvartu, što budućim stanarima pruža mir u sopstvenom domu. Blizina Bulevara Kralja Aleksandra ​i Ustaničke ulice omogućavaju direktnu saobraćajnu vezu sa ostalim delovima grada, ali i sa autoputom E-75. 


​Lira svojim stanarima pruža udobnost i sigurnost kvalitetne novogradnje od strane pouzdanog investitora i izvođaća u kombinaciji sa svim pogodnostima već razvijene i urbanizovane lokacije! Sve navedene pogodnosti čine da Lira, pored visokog kvaliteta gradnje, budućim stanarima može da ponudi visok kvalitet života, kako porodicama sa decom tako i mladim parovima, studentima... Lira ima kutakt za svakog!

Da li imaš pitanje?
Lira-Zvezdara
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada