Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Naša platforma sadrži preko 34 projekata za Beograd. Traži među njima

Lira-Zvezdara

Madridska 12, Zvezdara
Cene nisu fiksne

Investitor
Partner 4zida.rs

GP Napred a.d.
Projekti na prodaju: 2

Dodatne info

5 spratnost
2018 Godina završetka gradnje
Ne Lizing
Kupovina na kredit Da
Mogućnost izmene prostorija Ne
Parking Parking mesto u garaži
Lift putnički
Grejanje Centralno
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo Da
Kalorimetar Da
Da li je uključena i garaža Da
Da li je uključeno i parking mesto Da
Vrsta poda Parket
Video nadzor Ne
Stolarija Aluminijum
Mogu se vršiti izmene Ne
Terasa
Garaža
Mogućnost povrata PDV-a

Lokacija

Madridska 12, Zvezdara
location image

O ovom projektu

Stambeno - poslovni objekat "Lira" smešten je na Zvezdari u ulici Madridska 12-22, na padini sa koje se pruža neometan pogled ka centralnoj zoni Beograda.

Stanica gradskog prevoza je udaljena 200 metara, a supermarket i drogerija su u susednoj zgradi, Popularni tržni centar Aviv Park je na samom pragu stambenog kompleksa Lira i budućim stanarima nudi sav sadržaj modernog tržnog centra uključujući i igraonicu za decu.


Prednost lokaciji daju blizina svih neophodnih sadržaja za jedan neometan i kvalitetan način života - tu su osnovne i srednje škole, supermarket, prodavnice, apoteke, igraonice, sportski centri i klubovi, benzinska stanica, lekarske ordinacije, mnogobrojni kafići i restorani, pošta, filijale mnogih banka... i sve to u krugu od 10 minuta lagane šetnje. Osim toga, za 12 minuta hoda bićete na Cvetkovoj pijaci, a za dodatnih 5 minuta kod sportskog centra i bazena Olimp. Zelena oaza koju čini Zvezdarska šuma pružiće Vama i Vašoj porodici utočište u beogradskim vrelim letnjim danima.


Objekat je ušuškan u rezidencijalnom kvartu, što budućim stanarima pruža mir u sopstvenom domu. Blizina Bulevara Kralja Aleksandra ​i Ustaničke ulice omogućavaju direktnu saobraćajnu vezu sa ostalim delovima grada, ali i sa autoputom E-75. 


​Lira svojim stanarima pruža udobnost i sigurnost kvalitetne novogradnje od strane pouzdanog investitora i izvođaća u kombinaciji sa svim pogodnostima već razvijene i urbanizovane lokacije! Sve navedene pogodnosti čine da Lira, pored visokog kvaliteta gradnje, budućim stanarima može da ponudi visok kvalitet života, kako porodicama sa decom tako i mladim parovima, studentima... Lira ima kutakt za svakog!

Novosti

Novi tlocrti

5.11.2018.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte

Novi tlocrti

1.11.2018.
+ 11 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (14)
Vidi tlocrte

Nove fotografije

25.10.2018.
+ 7 Fotografija
Dodate su nove fotografije (10)
Vidi fotografije
Sve novosti

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

0
/ 5
Da li imaš pitanje?
Lira-Zvezdara
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje